Ελένη Γερασιμίδου: «Απομόνωσαν τη δήλωσή μου για τη Ζέτα Μακρυπούλια και βγήκα εγώ η κακιά»

Ελένη Γερασιμίδου

«Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για δηλώσεις που έκανα στο παρελθόν», είπε η Ελένη Γερασιμίδου.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ξανθίππη Βουτσαλά έδωσε η Ελένη Γερασιμίδου. Η ηθοποιός μίλησε για το οξύ έμφραγμα που πέρασε, την κριτική σε όσους δεν έχουν τελειώσει σχολή υποκριτικής και τον νευρικό κλονισμό, που έπαθε λόγω κρίσης ηλικίας.

«Έπαθα οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, αλλά με έσωσαν. Θα σας πω αυτό που είπε και ο Γιάννης Μπέζος, ότι “θα ήθελα να παίζω με ανθρώπους που έχουν βγάλει σχολή. Θα μου πείτε, πώς ο Θανάσης Βέγγος ή η αδελφή μου δεν έβγαλαν σχολή, δεν μιλάω για τέτοιους ανθρώπους, αλλά για αυτούς που έχουν ξεχωρίσει για κάτι άλλο, όπως την ομορφιά τους», είπε αρχικά η Ελένη Γερασιμίδου.

Η Ελένη Γερασιμίδου είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω μετανιώσει ποτέ για δηλώσεις που έκανα στο παρελθόν, απλά κάποιες τις απομονώσαν, όπως για την Ζέτα Μακρυπούλια και βγήκα εγώ η κακιά. Όταν είχαμε την κόρη μας μωρό ξυπνήσαμε και είχαμε μόνο 500 δραχμές. Δεν υπάρχει κανείς από την οικογένειά μου πια».

Η Ελένη Γερασιμίδου είπε κλείνοντας: «Πριν την πρώτη εγχείρηση που έκανα, είχα μια μεταφυσική εμπειρία με την αδελφή μου. Διαγνώστηκα με διαβήτη τύπου 2 και έπρεπε να χάσω κιλά. Δεν είμαι στο Χόλιγουντ να παίρνω τις υψηλές αμοιβές, αν μου έλεγαν να γίνω συλφίδα, πάλι μια κοντή συλφίδα θα ήμουν. Πέρασα μια κρίση ηλικίας στα 27 μου, είχα ένα ελαφρύ νευρικό κλονισμό και δεν έτρωγα, έχασα σε 4 ημέρες 7 κιλά».