Ελένη Γερασιμίδου: «Η απώλεια της Νατάσας ήταν ένα μεγάλο πλήγμα»

Ελένη Γερασιμίδου

«Εσείς δεν το ξέρατε, αλλά δυστυχώς είχε...»

Η Ελένη Γερασιμίδου άνοιξε την καρδιά της στην εκπομπή «Celebrity Life Game» και τον Κεν Αλεξανδράτο και μίλησε για την καριέρα της και τη ζωή της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Αρχικά, περιέγραψε πόσο χαρούμενη ένιωθε όταν πήρε τη σύνταξή της που είχε κεράσει όλο το ΙΚΑ Αγίας Παρασκευής. Βέβαια, τελικά έπεσε πάνω στην αλλαγή και παίρνει πολύ λιγότερα λεφτά. Μάλιστα τώρα που εργάζεται στο θέατρο της έχουν κόψει το 60%. Επιπλέον, εξέφρασε τα παράπονά της προς τους δημοσιογράφους που δεν διαφήμισαν το θέατρο που έχει φτιάξει με τον άνδρα της, εξηγώντας ότι όλα αυτά είναι μέρος του συστήματος.

[dfp_ads id=236982]

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια, εξομολογείται πως θεωρεί την λέξη celebrity βρισιά, τονίζοντας πως η ίδια είναι εναντίον του lifestyle.
Όταν η κουβέντα έφτασε στα προσωπικά της, τότε η αγαπημένη ηθοποιός δε δίστασε να αποκαλύψει ποιος έχει το πάνω χέρι στο σπίτι και πώς κρατάει τον γάμο της τόσα χρόνια ζωντανό. Επίσης, ανέφερε πως πολλές φορές βαριέται και παραδέχεται πως θα συγχωρούσε την απιστία όπως την έχει συγχωρήσει και στο παρελθόν. Η Ελένη Γερασιμίδου μιλά ακόμα για την κόντρα της με τον Λάκη Λαζόπουλο

Νατάσα Μανίσαλη

Τέλος μίλησε για τον θάνατο της καλής της φίλης Νατάσας Μανίσαλη:

«Εσείς δεν το ξέρατε, αλλά δυστυχώς είχε κάποια όχι πάρα πολλά, αλλά δεν ήταν και λίγα χρόνια που πάλεψε με αυτή την πολύ σκληρή αρρώστια. Έχω μάθει λίγο να διαχειρίζομαι αυτές τις απώλειες, λόγω του ότι έχω χάσει και την αδελφή μου. Ενθυμούμενη τις ωραίες στιγμές που έχω περάσει αυτούς τους ανθρώπους. Φυσικά υπάρχουν ώρες που μπορεί κανείς να δακρύσει, να κλάψει, αλλά αυτά τα κρατάμε για τον εαυτό μας. Είναι καλό να θυμόμαστε τις στιγμές του γέλιου που περάσαμε με αυτούς τους ανθρώπους σαν δώρο. Ήταν ένα πλήγμα μεγάλο. Ήταν μια πολύ όμορφη γυναίκα. πολύ ταλαντούχα, με πάρα πολύ ωραία φωνή και κίνηση. Αγαπούσε πολύ αυτή τη δουλειά. Σίγουρα είναι απώλεια και για τους φίλους και για το χώρο.