Ελένη Φουρέιρα: Σαφές μήνυμα του Γιώργου Λιάγκα… «Προς κάποιους κομπλεξικούς…»

Ελένη Φουρέιρα
Τι έγραψε ο Γιώργος Λιάγκας για την Ελένη Φουρέιρα μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Eurovision 2018;

Η Ελένη Φουρέιρα έδωσε τον καλύτερο της εαυτό στην σκηνή της 63 διοργάνωσης της Eurovision. Εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι Fuego κατάφερε να κερδίσει την τρίτη θέση στην Eurovision 2018 αν και οι κριτικές επιτροπές την είχαν ρίξει στην πέμπτη θέση προτίμησης.

Eurovision 2018: Τι θέση πήρε η Ελένη Φουρέιρα από τις επιτροπές και το κοινό;
[dfp_ads id=236982]

Με λίγες λέξεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τα συγχαρητήρια του στην Ελένη Φουρέιρα για την αναμφισβήτητη επιτυχία της στον φετινό Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού και έστειλε το μήνυμα του προς το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής που είχε απορρίψει τις επίμονες προσπάθειες της τραγουδίστριας να εκπροσωπήσει τη χώρα μας. Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής εξέφρασε ανοιχτά την άποψη του, πως αν η Ελένη Φουρέιρα είχε εκπροσωπήσει απόψε την Ελλάδα με το ίδιο τραγούδι και εμφάνιση θα βρισκόταν στην πρώτη θέση, «καρφώνοντας» εκείνους που της το αρνήθηκαν.

«Πολλά μπράβο αξίζουν στην Ελένη Φουρέιρα για την μεγάλη επιτυχία με την Κύπρο μας. Πιστεύω ότι αν εκπροσωπούσε την Ελλάδα με το ίδιο τραγούδι και εμφάνιση θα το σήκωνε. Αυτό προς κάποιους κομπλεξικούς που δεν την ήθελαν…»

Δείτε εδώ όλα όσα έγιναν στον μεγάλο τελικό της Eurovision 2018!

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για τη Eurovision!