Ελένη Φουρέιρα: «Δεν με ενοχλούν τα αρνητικά σχόλια για το House of fame «

Ελένη Φουρέιρα

"Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους οπότε ξεκινάμε από εκεί" παραδέχθηκε η Ελένη Φουρέιρα.

Στα παρασκήνια του House of fame συνάντησε την Ελένη Φουρέιρα και την κριτική επιτροπή η κάμερα του Happy Day και η δημοσιογράφος Ελένη Μουστάκη. Η γοητευτική τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πρώτο της εγχείρημα στην παρουσίαση καθώς και στα αρνητικά σχόλια.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Ελένη Φουρέιρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήταν η πανδημία λόγος να πω ναι στην πρόταση για το House of fame. Δεν θα μπορούσα σε άλλη περίπτωση να έχω πει το ναι. Θα ήταν κάτι το οποίο μπορεί να το έκανα πολύ αργότερα ή μπορεί και καθόλου. Δεν ξέρω. Πραγματικά, όμως, χαίρομαι πάρα πολύ που το έκανα γιατί πέρασα και πολύ ωραία τις Παρασκευές μου και δοκιμάστηκα σε κάτι το οποίο δεν με φανταζόμουν. Και live κιόλας».

«Όλα με φόβισαν και έχω άγχος κάθε φορά που βγαίνω γιατί είναι live. Όταν κάνεις κάτι πρώτη φορά και το κάνεις live καταλαβαίνεις ότι εκτίθεσαι και είναι πάρα πολύ δύσκολο. Όπως είναι δύσκολο να συνδυάσεις το ακουστικό και να έχεις κάποια γραμμένα πράγματα απέναντι που πρέπει να τα πεις. Είναι πρωτόγνωρα για μένα» πρόσθεσε η τραγουδίστρια στην κάμερα της πρωινής εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον Alpha. «Πάντα είχα αρνητικά σχόλια και πάρα πολύ θετικά. Δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους οπότε ξεκινάμε από εκεί… Είμαι μια χαρά με αυτό».

Παράλληλα, Φοίβος, Καίτη Γαρμπή, Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος Αρσενάκος και Πάνος Μεταξόπουλος μίλησαν στην κάμερα του Alpha για την εμπειρία στο House of fame!