Ελένη Φουρέιρα: «Από 3 χρονών έλεγα στη μαμά μου ότι θα γίνω σταρ»!

"Όταν τραγουδάω αγγλικά, μη φαντάζεσαι ότι ξέρω τι λέω"...

Καλεσμένη στην τελευταία εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη γι’ αυτό το καλοκαίρι στο MTV, η Ελένη Φουρέιρα. Η εκρηκτική σταρ της ελληνικής μουσικής σκηνής, σε μία σπάνια και αποκαλυπτική συνέντευξη, μιλάει…

…για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια στην Καλλιθέα

Από τριών χρόνων έλεγα στη μαμά μου ότι θα γίνω σταρ. Σπούδασα μοντελίστ, σχεδιάστρια ρούχων, αλλά δεν ασχολήθηκα με αυτό. Όταν ήμουν μικρή δεν είχαμε την οικονομική δυνατότητα να κάνω μαθήματα φωνητικής ή αγγλικών, οπότε, όταν τραγουδάω αγγλικά μη φαντάζεσαι ότι πάντα ξέρω τι λέω! Το παρελθόν μας είναι αυτό που μας έχει φέρει εδώ. Δεν υπάρχει λόγος να μην πω την αλήθεια για αυτό που έζησα.

…για τα στυλιστικά λάθη στο ξεκίνημα των εμφανίσεών της

Όταν είσαι μικρός και ξεκινάς, πολλές φορές δεν έχεις ιδέα για τα ρούχα, το βάψιμο. Ήμουν στο ψάξιμο. Ήθελα να έχω ίσια μαλλιά τα οποία δεν μου έδιναν καθόλου στυλ. Κάποια στιγμή κατέληξα ότι τα φυσικά, σγουρά μαλλιά, μου πήγαιναν περισσότερο. Έχω περάσει από πολλές φάσεις και έχω και άλλες μπροστά μου.

…για το θέμα με την καταγωγή της

Ήταν έντονο και απότομο αυτό που συνέβη. Αν για κάτι νιώσω πολύ άσχημα θα το πω. Απλά, όταν είσαι καινούργιος στον καλλιτεχνικό χώρο σκέφτεσαι «γιατί να συμβαίνει αυτό; Αφού δεν έχω πειράξει κανέναν»! Πιο πολύ όμως στεναχωριέσαι για τους γονείς σου και τους γύρω σου που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτή είναι η δουλειά σου. Έπρεπε να παίρνω κάθε μέρα τηλέφωνο τη μαμά μου και να της εξηγώ. Καλύτερα όμως είναι τελικά να μιλάνε για εσένα, παρά να μην ασχολιούνται μαζί σου. Αν περνούσα απαρατήρητη τότε αυτό θα σήμαινε ότι δεν έκανα κάτι καλά.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής που θα μεταδοθεί απόψε στις 20:00, στο MTV:

Διαβάστε ακόμα:

Η Ελένη Φουρέιρα ΜΙΛΑ για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια!

Ποια γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός δεν γνωρίζει την Ε. Φουρέιρα;

Το μήνυμα που έστειλαν οι τηλεθεατές για την Ελένη Φουρέιρα και την Χρυσή Αυγή;

Δημοφιλής νεαρή τραγουδίστρια παραδέχεται ότι κατάγεται από τη Βουλγαρία