Ελένη Φουρέιρα: Αλλάζει ξανά εκτάκτως τη συναυλία της στη Θεσσαλονίκη

Ελένη Φουρέιρα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Panik Records για την Ελένη Φουρέιρα.

Σε μία δεύτερη έκτακτη αλλαγή προχωρούν η Ελένη Φουρέιρα και η καλλιτεχνική της ομάδα, στο πλαίσιο της επερχόμενης συναυλίας της τραγουδίστριας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της Panik Records, η live εμφάνιση που ήταν να πραγματοποιηθεί στο Στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, μεταφέρεται στο PAOK Sports Arena λόγω καιρικών φαινομένων και χωρίς καμία περαιτέρω αλλαγή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Panik Records για την Ελένη Φουρέιρα:

«Η Ελένη Φουρέιρα και η Panik Live ανακοινώνουν πως η μεγάλη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του «Reborn Tour», αλλάζει χώρο διεξαγωγής και θα γίνει στο PΑΟΚ Sports Arena, λόγω της πρόγνωσης για έντονα καιρικά φαινόμενα.

Η ημερομηνία της συναυλίας παραμένει ίδια (Παρασκευή 16 Ιουνίου), ενώ όσοι έχουν ήδη προμηθευτεί εισιτήρια, ισχύουν κανονικά και στον νέο χώρο διεξαγωγής.

Το «Reborn Tour», που ξεκίνησε από μία «εκρηκτική» και sold out συναυλία στην Αθήνα, στις 27 Μαΐου στο Κατράκειο θέατρο, είναι μία παραγωγή υψηλών προδιαγραφών της Panik Live, με την ιδιαίτερη αισθητική της Ελένης Φουρέιρα, σε στάδια και μεγάλα θέατρα σε Ελλάδα κι εξωτερικό».

Ελένη Φουρέιρα

Σημειώνεται πως ο αρχικός προγραμματισμός ήθελε την Ελένη Φουρέιρα να εμφανίζεται στο Θέατρο Γης. Η συναυλία μεταφέρθηκε στο Στάδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς λόγω της ιδιαίτερα υψηλής ζήτησης στα εισιτήρια. Ωστόσο, η ομάδα της τραγουδίστριας οδηγείται τώρα σε δεύτερη αλλαγή.