Ελένη Φιλίνη: «Είναι πταίσματα αυτά που γίνονται στο θέατρο, τα μεγάλα αίσχη είναι έξω»

Ελένη Φιλίνη

"Τη δεκαετία που βγήκα εγώ η ομορφιά ήταν πρόβλημα. Έπρεπε να αποδείξεις ότι έχεις και ταλέντο. Σήμερα είναι το αντίθετο" δηλώνει η Ελένη Φιλίνη.

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Ελένη Φιλίνη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για το ξεκίνημά της στο θέατρο δίπλα στον Ντίνο Ηλιόπουλο, τους παίκτες των reality που μπαίνουν σε παραστάσεις και τηλεοπτικές σειρές αλλά και τις καταγγελίες κακοποίησης που έγιναν το τελευταίο διάστημα.

«Ήμουν τυχερή κι ευλογημένη που ξεκίνησα με τον Ντίνο Ηλιόπουλο και που συνεργάστηκα με «ιερά τέρατα» του χώρου. Στη δεκαετία που βγήκα εγώ η ομορφιά ήταν πρόβλημα. Έπρεπε να αποδείξεις ότι έχεις και ταλέντο. Σήμερα είναι το αντίθετο, ανοίγει πόρτες η εμφάνιση. Τότε ήταν δύσκολο» δηλώνει η Ελένη Φιλίνη.

Πώς σχολιάζει τις καταγγελίες κακοποίησης στον χώρο του θεάματος; «Δε νομίζω ότι είναι στο επάγγελμά μου. Τα μεγάλα αίσχη είναι έξω, δεν είναι στο επάγγελμά μου» αναφέρει η ηθοποιός.

Της κακοφαίνεται όταν παίκτες reality ή influencers «εισβάλλουν» στον χώρο της υποκριτικής; Η Ελένη Φιλίνη απαντά: «Πλέον έχουν αλλάξει τα δεδομένα. Ένας άνθρωπος μπορεί να έχει ένα ταλέντο και να το καλλιεργήσει. Μπορεί να πας σε σχολή και να μην κάνεις τίποτα. Εγώ αυτά που έμαθα από τον Ηλιόπουλο σε έναν χρόνο δεν θα τα μάθαινα 10 χρόνια στη δραματική».