Ελένη Φιλίνη: «Έχασα δουλειές και αγρίεψα, έτσι το αντιμετώπισα»

Ελένη Φιλίνη

"Πιστεύω ότι σε όλους τους ανθρώπους, σε όλους τους κλάδους, έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση" παραδέχθηκε η Ελένη Φιλίνη.

Η Ελένη Φιλίνη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και τη δημοσιογράφο Μένια Κούκου την Παρασκευή. Μεταξύ άλλων, η γνωστή πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε τόσο στο τσουνάμι που προκλήθηκε από το metoo και τις καταγγελίες που ήρθαν στο φως για τους συναδέλφους της καθώς και όσα η ίδια δέχθηκε στη διαδρομή της.

Ειδικότερα, η Ελένη Φιλίνη ομολόγησε πως «η εποχή που ζω είναι τρομακτική. Δηλαδή είναι σαρκοφάγα. Έχουμε γίνει αιμοσταγείς, έχουμε γίνει… και γω δεν ξέρω τι έχουμε γίνει! Έχω δεχθεί και γω πολλά αλλά δεν θα κάτσουμε να πούμε τώρα όλη την ιστορία. Πιστεύω ότι σε όλους τους ανθρώπους, σε όλους τους κλάδους, έχει συμβεί σεξουαλική παρενόχληση. Εγώ έχασα δουλειές, αγρίεψα, έτσι το αντιμετώπισα».

«Το μυστικό της ομορφιάς μου είναι… ότι τρέχω! Λένε, άλλωστε, πως πέτρα που κυλάει δεν χορταριάζει» πρόσθεσε, ακόμα, η Ελένη Φιλίνη στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου. Παράλληλα, αναφέρθηκε στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις με κύρια την καλοκαιρινή περιοδεία της παράστασης «Το καρέ του έρωτα».