Ελένη Δήμου για Άλκηστη Πρωτοψάλτη: «Όταν κάτι πας να το κρύψεις, γίνεται χειρότερο»

Δήμου Πρωτοψάλτη

"Δεν πρέπει να αλλάζουμε τους στίχους από τα τραγούδια, ο κόσμος δεν έγινε μόνο για τα μοντέλα".

Την Ελένη Δήμου συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «November» στο θέατρο Τζένη Καρέζη. Η σπουδαία ερμηνεύτρια ρωτήθηκε για το πρόσφατο σκηνικό με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και την απόφασή της να παραλείψει σε πρόσφατη live εμφάνισή της τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνης».

«Δεν πρέπει να αλλάζουμε τους στίχους στα τραγούδια. Το θέμα είναι πώς αισθάνεσαι εσύ. Αυτό έγινε μία άλλη περίοδο της ζωής μας, καταθέτουμε ένα τραγούδι. Αυτός ο κόσμος δεν έγινε μόνο για τα μοντέλα», απαντά η Ελένη Δήμου σε σχετική ερώτηση.

«Όταν κάτι πας να το κρύψεις, νομίζω πως γίνεται χειρότερο. Εάν ο καλλιτέχνης αισθάνεται καλύτερα αφαιρώντας τη λέξη «χοντρή», είναι δικαίωμά του. Σε μένα δεν έχει συμβεί και δεν θα το κάνω. Δεν θα απολογηθώ για το τότε μου», σημειώνει η τραγουδίστρια στις κάμερες.

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της η Ελένη Δήμου αναφέρει: «Ακόμη και να μην σου αρέσει μία παράσταση, δεν κάνεις ποτέ κακό σχόλιο. Μου ‘χουν κάνει εκατομμύρια αρνητικά σχόλια αλλά γελάω με αυτά. Σημασία έχει πώς αισθάνεσαι εσύ».

Τέλος, σε ερώτηση για μία ενδεχόμενη επιστροφή της στο J2US, η τραγουδίστρια αποκλείει ένα τέτοιο σενάριο.

«Δεν θα ήθελα να συμμετάσχω ξανά στο J2US. Δεν έχω τίποτα με το παιχνίδι, μια χαρά είναι. Πέρασα καλά, κουράστηκα. Δεν κέρδισα και είμαι υπέρμετρα εγωίστρια», παραδέχεται η Ελένη Δήμου.