Ελένη Χατζίδου: Το σχόλιο για τον γάμο του Γιώργου Αγγελόπουλου – «Μου έκανε εντύπωση που είναι τόσο ανοιχτός γάμος»

Χατζίδου Αγγελόπουλος

"Τον έχουμε συνηθίσει να λέει ότι την προσωπική μου ζωή τη θέλω κρυφή. Δε μου συνάδει όλο αυτό με την εικόνα που βλέπω με τους καλεσμένους", ανέφερε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση αναμένεται να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στον Ιερό Ναό των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό. Το πρωί της Τρίτης 12/9 η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star σχολίασαν το επικείμενο χαρμόσυνο γεγονός, εστιάζοντας στον ευρύ κατάλογο των καλεσμένων.

«Θα είναι ανοιχτός ο γάμος, θα δεχτεί κάμερες. Σας είπα και πριν ότι πήρα κι εγώ προσκλητήριο. Η αλήθεια είναι ότι μου έκανε εντύπωση που θα είναι τόσο ανοιχτός ο γάμος», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος τον έχουμε συνηθίσει πάντα σε δηλώσεις του να λέει ότι την προσωπική μου ζωή τη θέλω κρυφή, έχει την ιδιωτικότητά του. Σεβαστό, καλά έκανε. Απλά δεν μου συνάδει όλο αυτό με την εικόνα που βλέπω τώρα με τους καλεσμένους», σχολίασε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Μπορεί να θέλει να ευχαριστήσει με αυτόν τον τρόπο όλες τις εκπομπές, τους ανθρώπους που τον έχουν στηρίξει τόσα χρόνια. Γιατί η αλήθεια είναι ότι, μπορεί να είναι πάρα πολύ αγαπητός, αλλά κι εμείς οι άνθρωποι της τηλεόρασης είμαστε πολύ θετικοί μαζί του, με την καλή μας την κουβέντα. Πραγματικά τον συμπαθούμε, δεν το λέμε έτσι», τόνισε αμέσως μετά η Ελένη Χατζίδου.

«Να πούμε περαστικά στη μαμά του Γιώργου Αγγελόπουλου. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό, να είναι κάτι απλό, να το ξεπεράσουν γρήγορα και να γίνει ο γάμος έτσι όπως τον έχουν ονειρευτεί και φανταστεί», ευχήθηκε σε άλλο σημείο η Ελένη Χατζίδου.