Ελένη Χατζίδου: «Όλα τα ζευγάρια που έχουν κάνει τηλεόραση χωρίζουν» – Ετεοκλής Παύλου: «Δεν φοβήθηκα ποτέ»

Ελένη Χατζίδου

Η τοποθέτηση του Άρη Καβατζίκη "άναψε" τη συζήτηση στο Breakfast@star.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου μίλησαν για τη συνύπαρξη ενός ζευγαριού και στη δουλειά. Η συζήτηση έγινε με αφορμή την πληροφορία ότι η Γαλάτεια Βασιλειάδη και ο Γιώργος Παπαδόπουλος ενδέχεται να εργαστούν μαζί στην τηλεόραση.

«Από την πρώτη στιγμή που συνεργαστήκαμε, όταν πάμε σε συνεντεύξεις η πρώτη ερώτηση είναι πάντα το: δεν φοβάστε που θα δουλέψετε μαζί; Μα είναι αλήθεια παιδιά, όλα τα ζευγάρια που έχουν κάνει τηλεόραση χωρίζουν. Το έχουμε συζητήσει πάρα πολύ με τον Ετεοκλή. Χθες όταν άκουσα τον Άρη Καβατζίκη, έστειλα μήνυμα στον Ετεοκλή να το δει, έχει τα δίκια του. Και μου στέλνει ότι είμαι έξαλλος, δεν ισχύει. Όποια δουλειά και να κάνεις και έχει μέσα έναν ανταγωνισμό και μια εξέλιξη, θα τον δεις τον άλλον έτσι, δεν είναι της τηλεόρασης. Εγώ δεν νομίζω ότι δεν θα μπορέσω να δουλέψω με κάποιον άλλον όπως με τον Ετεοκλή. Δεν φταίει η τηλεόραση. Δεν ισχύει για εμάς. Όποιο ζευγάρι έχει χωρίσει στην τηλεόραση, η αιτία ήταν αλλού» είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Δεν υπάρχει πιο όμορφο και γλυκό πράγμα από το να δουλεύεις με τον άνθρωπο σου. Δεν αναγνωρίζω τη δουλειά ως δηλητήριο. Το δηλητήριο υπάρχει εκτός δουλειάς και αποκαλύπτεται ίσως σε έναν εργασιακό χώρο. Ειδικά στην τηλεόραση που η αλήθεια σου βγαίνει προς τα έξω και δεν μπορείς να κρύψεις τίποτα, αν υπάρχει πρόβλημα θα βγει προς τα έξω. Δεν φοβήθηκα ποτέ» απάντησε ο Ετεοκλής Παύλου.