Ελένη Χατζίδου: «Μετά από 14 χρόνια δε δικαιολογείται αυτή η συμπεριφορά στην Εύα Αντωνοπούλου»

Χατζίδου Αντωνοπούλου

"Η Εύα μπορεί να χάσει έναν μήνα από το συμβόλαιό της, το κανάλι είναι όμως εκείνο που κακοχαρακτηρίζεται. Όλα για καλό", σχολιάζει με νόημα η Ελένη Χατζίδου.

Η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star σχολιάζουν τις φήμες που θέλουν την Εύα Αντωνοπούλου να ολοκληρώνει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ έπειτα από 14 ολόκληρα χρόνια. Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών κάνει λόγο για μεταγραφή της γνωστής δημοσιογράφου και anchorwoman στο ειδησεογραφικό δυναμικό του ΟΡΕΝ.

«Αυτό δεν είναι απλά αντίδραση. Το να κόβεις τον άλλο τόσο απότομα σε ένα τόσο κομβικό σημείο, που ξέρεις ότι θα σου έδινε πάρα πολύ, σημαίνει ότι θέλεις να κόψεις κάθε επαφή», είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Εμένα μου κάνει εντύπωση ότι δεν το συζήτησαν καθόλου. Είναι 14 χρόνια η Εύα Αντωνοπούλου στον ΣΚΑΪ. Το να σου κόψουν έναν μήνα πριν από τη λήξη του συμβολαίου σου μετά από 14 ολόκληρα χρόνια είναι πολύ περίεργο. Δηλαδή, ποιος θύμωσε τόσο πολύ;», παρατηρεί από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου.

«Εγώ αν γυρίσω και λίγο πίσω, στην προηγούμενη προσέγγιση που της έγινε από το ΟΡΕΝ πριν από δύο χρόνια ο ΣΚΑΪ της είχε δώσει μία γενναιόδωρη αύξηση για να μείνει. Οπότε, μπορεί να νιώθει και λίγο προδομένος, ότι: κοίτα, εγώ τότε σε στήριξα. Προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο που σε κόβει κάποιος τόσο απότομα», προσθέτει ο παρουσιαστής.

«Συγγνώμη, τι θα πει: σε στήριξα; Και η Εύα Αντωνοπούλου στηρίζει το κανάλι. Έμεινε και έκανε τη δουλειά της πάρα πολύ καλά μάλιστα. Δε δικαιολογείται μία τέτοια συμπεριφορά», απαντά η Ελένη Χατζίδου.

«Ίσως δεν το γνώριζαν καθόλου από τον ΣΚΑΪ για τη συγκεκριμένη πρόταση και να της γινόταν κάποια αντιπρόταση για κάτι παραπάνω. Βέβαια, δεν υπάρχει στη συγκεκριμένη περίπτωση θέμα εξέλιξης», τόνισε κλείνοντας ο Ετεοκλής Παύλου.

«Η Εύα Αντωνοπούλου μπορεί να χάσει έναν μήνα από το συμβόλαιό της, το κανάλι είναι όμως εκείνο που κακοχαρακτηρίζεται. Όλα για καλό», σχολιάζει με νόημα η Ελένη Χατζίδου.