Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου για τις αρνητικές κριτικές – «Δεν κάνουμε κι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς»

Ελένη Χατζίδου

Πώς σχολίασαν οι παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του Star τα δημοσιεύματα για την παρουσίαση του πρωινού και πως διαχειρίζονται την κριτική

Καθώς ολοκληρώθηκε η πρώτη εβδομάδα στην παρουσίαση του πρωινού του Star, η Ελένη Χατζίδου σχολίασε ότι σιγά – σιγά αρχίζουν να χαλαρώνουν.

Σχετικά με την πορεία που έχουν τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής τους ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε ότι «είναι εύκολο να τα δεις, το δύσκολο είναι να τα ερμηνεύσεις. Εμείς ασχολούμαστε για να βγαίνει ένα ωραίο αποτέλεσμα».

Για την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασε η Ελένη Χατζίδου ότι «τους είχα συνηθίσει μαζί. Μου άρεσαν πολύ».

Για την κριτική που τους ασκήθηκε να ασχοληθούν με την παρουσίαση απάντησαν: «Συζητούσαμε προχθές με τον Ετεοκλή. Λέω είναι λες και όλοι είναι παρουσιαστές και είμαστε οι μόνοι που ήρθαμε από άλλους χώρους. Έχω δει παρουσιαστές να γίνονται ηθοποιοί, έχουμε δει τραγουδιστές σε ρόλο παρουσιαστή όπως π.χ. ο Τσαλίκης» απάντησε η Ελένη Χατζίδου στο Mega, αναφορικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκαν για το νέο τους επαγγελματικό βήμα.

«Όλοι μπαίνουν, κρίνονται κι αν δεν είσαι καλός, θα σε αποβάλει και το σύστημα. Θα το καταλάβεις. Τα όνειρα και οι ευκαιρίες είναι για όλους και δεν είναι κακό να τα διεκδικείς» συμπλήρωσε με τη σειρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

Στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου επεσήμανε πως «εννοείται είναι μία δύσκολη δουλειά, αλλά παιδιά, τώρα θα το πω και ξέρω ότι αυτό θα παίξει, δεν κάνουμε κι εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Ο Λιανός για παράδειγμα, τον γνωρίσαμε από το fame story και πλέον τον βάζω στους καλύτερους παρουσιαστές».

«Είναι λες και είμαστε οι μόνοι που ήρθαμε να παρουσιάσουμε εκπομπή από άλλο χώρο». Συγκεκριμένα ο Ετεοκλής Παύλου δήλωσε: «Όλοι μπαίνουν και κρίνονται, αν δεν είσαι καλός θα σε αποβάλλει το σύστημα. Τα όνειρα είναι για όλους».

Η Ελένη Χατζίδου μάλιστα αποκάλυψε ότι ο Γιώργος Καρτελιάς της έστειλε μήνυμα για ό,τι χρειαστεί και δήλωσε ότι «βέβαια θα ήθελα να έρθει καλεσμένη η Ελίνα Παπίλα στην εκπομπή».