Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου έκαναν πρεμιέρα στο Breakfast@star: «Ελπίζουμε να είστε υγιείς»

Ελένη Χατζίδου

Δείτε όλα όσα είπαν Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου.

Την πρώτη καλημέρα της νέας τηλεοπτικής σεζόν είπαν σήμερα η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου. Το αγαπημένο ζευγάρι έκανε πρεμιέρα με το Breakfast@star και όπως ήταν φυσικό στην έναρξη μίλησαν και για τις δύσκολες καταστάσεις που βιώνει η χώρα.

«Καλημέρα, ελπίζουμε να είστε καλά, να είστε υγιείς… Η αλήθεια είναι πως όταν σας αποχαιρετήσαμε τον Ιούλιο, δεν είχαμε στο μυαλό μας την πρεμιέρα μας με αυτές τις συνθήκες. Περάσαμε ένα δύσκολο καλοκαίρι, συνεχίζουμε και περνάμε δύσκολα, πολλοί συνάνθρωποί μας υποφέρουν. Η επικαιρότητα είναι πολύ άσχημη», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

Ο Ετεοκλής Παύλου ανέφερε από την πλευρά του: «Άλλη μια φορά που η Ελλάδα και οι Έλληνες δοκιμάζονται. Είχαμε φανταστεί λίγο διαφορετικά την πρεμιέρα, αλλά όσα συμβαίνουν δεν μας αφήνουν ασυγκίνητους, αλλά είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε την ψυχαγωγία».

Την παρέα της Ελένης και του Ετεοκλή συμπληρώνουν οι Μαίρη Αργυριάδου, Κωνσταντίνος Ντάφλος και Λιλή Πυράκη. Σταθερή συνταγή σε κάθε πλούσιο breakfast η Άση Μπήλιου,  που αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και όχι μόνο.

Στην κουζίνα του Breakfast@Star καθημερινά ο MasterChef Σταύρος Βαρθαλίτης, μαγειρεύει το πιάτο της ημέρας και μοιράζεται μυστικά και αλήθειες των νόστιμων συνταγών του.