Ελένη Χατζίδου: «Ήταν μια ιδιαίτερη περίπτωση όταν γνωριστήκαμε με τον Ετεοκλή, σκεφτόμουν μην πω κάτι που θα τον ενοχλήσει»

Ελένη Χατζίδου

"Εγώ πάντα δικαιολογούσα και δικαιολογώ τους ανθρώπους, που όταν βρίσκονται με ανθρώπους που έχουν ένα είδος αναπηρίας, για το τι θα πούνε" δήλωσε η Ελένη Χατζίδου.

Με αφορμή την εξομολόγηση της Γεωργίας Καλτσή στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη για την αναπηρία της, η Ελένη Χατζίδου μίλησε στο Breakfast@star για την αμηχανία που ένιωθε όταν αρχικά γνώρισε τον Ετεοκλή Παύλου.

«Εγώ πάντα δικαιολογούσα και δικαιολογώ τους ανθρώπους, που όταν βρίσκονται με ανθρώπους που έχουν ένα είδος αναπηρίας, για το τι θα πούνε. Το έχω νιώσει κι εγώ και δεν θα πω ψέματα. Όταν γνώρισα τον Ετεοκλή σκεφτόμουν μην πω κάτι που θα τον ενοχλήσει, που θα τον πειράξει, μην μου ξεφύγει κάτι. Γενικά έχω ευγένεια ως άνθρωπος.

Δεν λέω έτσι κι αλλιώς πράγματα που προσβάλλουν κάποιον άλλον, αλλά επειδή ήταν μία ιδιαίτερη περίπτωση όταν γνωριστήκαμε δεν ήξερα τι μπορώ να πω ή τι αστείο μπορεί να κάνω και να πάει το μυαλό του ότι ίσως εννοώ αυτό και εγώ δεν το εννοώ. Υπάρχει αυτό το άγχος» ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

«Είναι μεγάλη αλήθεια αυτό που είπε η Ελένη. Οι άνθρωποι με αναπηρία πρέπει να έχουμε κατανόηση με τους ανθρώπους που αντιμετωπίζουν μία αβολοσύνη» είπε από τη μεριά του ο Ετεοκλής Παύλου.