Ελένη Χατζίδου: «Η Ιωάννα Μαλέσκου θα μπορούσε να έχει πέσει στην παγίδα, αυτή θα ήταν η καταστροφή της»

Χατζίδου Μαλέσκου

"Το promo δεν της είχε κάνει καλό, όταν είχε πάρει μεταγραφή από την Κρήτη στον ΣΚΑΪ. Θεωρώ ότι δεν θα την πατήσει ούτε τώρα, θέλει να τη γλιτώσει", συμπληρώνει ο Ετεοκλής Παύλου.

Για το τηλεοπτικό μέλλον της Ιωάννας Μαλέσκου συζήτησαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star το πρωινό της Παρασκευής (17/11). Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις της παρουσιάστριας σε κοσμικό event το προηγούμενο βράδυ, όπου απέφυγε να απαντήσει για το εάν θα τη δούμε τελικά από τις αρχές του 2024 στο YFSF ή το Big Brother.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου έχει προτάσεις και δεν τις συζητάει μπροστά στις κάμερες, γιατί δεν ξέρει και η ίδια ακόμη τι θέλει να κάνει», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου, αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Είναι συνειδητοποιημένη, θέλει να επιστρέψει σωστά. Είπε ότι θέλει να προσέξει πάρα πολύ καλά τις επιλογές της, δεν απαντάει για το Big Brother. Εγώ ξεκάθαρα κατάλαβα ότι έχει συζητήσει με κάτι από τα δύο. Από τη στιγμή που δεν διέψευσε κάτι, θεωρώ ότι υπάρχει τηλεοπτικό παρασκήνιο πίσω από αυτό», σχολιάζει από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Η Ιωάννα δεν θέλει επικοινωνιακά να αποκλείσει και να πει όχι σε τίποτα, γιατί αυτή τη στιγμή το όνομά της συζητιέται πάρα πολύ τηλεοπτικά και η μετοχή της ανεβαίνει, οπότε αφήνει τη συζήτηση ανοιχτή», παρατηρεί από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη.

«Θεωρώ ότι το promo δεν της είχε κάνει καλό, όταν είχε πάρει τη μεταγραφή από την Κρήτη στον ΣΚΑΪ, και όλη αυτή η κουβέντα που είχε γίνει πριν για το πώς παρουσιάστηκε. Θεωρώ ότι δεν θα την πατήσει ούτε τώρα, θέλει να τη γλιτώσει σε αυτό το κομμάτι», συμπληρώνει ο Ετεοκλής Παύλου.

«Η Ιωάννα Μαλέσκου θα μπορούσε να έχει πέσει στην παγίδα, οποιοσδήποτε θα είχε πέσει στην παγίδα, που έχει έρθει στην Αθήνα, έχει συζητηθεί τόσο πολύ από το άγχος να μη φύγει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, να έχει πει το ναι με την πρώτη πρόταση», επισήμανε η Ελένη Χατζίδου.

«Το έχουμε δει αλλά δεν θέλω να πω ονόματα. Θα μπορούσε να έχει πει το ναι στην πρώτη εκπομπή που θα της είχε προταθεί και αυτή να ήταν η καταστροφή της», κατέληξε στην τοποθέτησή της η τραγουδίστρια.