Ελένη Χατζίδου: Η απίστευτη ατάκα για τον Έντγκαρ Άλλαν Πόε – «Γιατί καλέ εκτίθεμαι;»

Χατζίδου

"Δεν είναι υποχρεωτικό να τους ξέρεις όλους αλλά ο συγκεκριμένος είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο", απάντησε η Άση Μπήλιου στην Ελένη Χατζίδου.

Την… άγνοιά της για τον Έντγκαρ Άλλαν Πόε εξέφρασε η Ελένη Χατζίδου μέσα από το Breakfast@Star. Συγκεκριμένα, στη στήλη της εκπομπής όπου το πάνελ βαθμολογεί καθημερινά ένα τραγούδι από τη φετινή Eurovision, σειρά είχε σήμερα η συμμετοχή της Αυστρίας.

Το κομμάτι που ερμηνεύουν οι Teya & Salena έχει τίτλο «Who the hell is Edgar?» (Ποιος στην ευχή είναι ο Έντγκαρ;) και σατιρικό περιεχόμενο, αναφερόμενο στον πασίγνωστο Αμερικανό ποιητή.

«Το τραγούδι λέγεται Who the hell is Edgar? και να σας πω ότι ο Έντγκαρ, επειδή το έψαξα λίγο – χίλια συγγνώμη δεν θυμάμαι το επίθετό του – είναι ποιητής», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου, προλογίζοντας το βίντεο του τραγουδιού.

Η Άση Μπήλιου από την πλευρά της δε μπόρεσε να κρύψει την έκπληξή της, σχολιάζοντας: «Είναι ο Έντγκαρ Άλλαν Πόε».

«Δεν το ‘χω με την ποίηση. Δεν θα πω ψέματα, δεν θα κάτσω να σας απαγγείλω για να δείξω ότι ξέρω, δεν έχω ιδέα», απολογήθηκε η τραγουδίστρια.

«Σιγά μην ξέρουμε κι εμείς να απαγγείλουμε απλά… Εμένα είναι από τους αγαπημένους μου ποιητές, Αμερικανός συγγραφέας. Υπάρχουν άπειροι, δεν είναι υποχρεωτικό να τους ξέρεις όλους απλά ο συγκεκριμένος είναι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο», επισήμανε η Άση Μπήλιου.

«Γιατί καλέ εκτίθεμαι; Εκτίθεσαι που δεν γνωρίζεις κάτι;», υποστήριξε τη θέση της η Ελένη Χατζίδου.