Ελένη Χατζίδου για Victor Vernicos: «Είναι φιάσκο»

Ελένη Χατζίδου

"Απάντησε ο κύριος πάλι, μία φωνή ότι "εσείς το δημιουργήσατε αυτό και πράγματα που τα φτιάχνετε εσείς και μην λέτε το φιάσκο" σχολίασε η Ελένη Χατζίδου.

Τις δηλώσεις που έκανε ο Victor Vernicos κατά την επιστροφή του από τον φετινό διαγωνισμό της Eurovision και στο πλαίσιο μέσα στο οποίο πραγματοποιήθηκαν, σχολίασαν στο Breakfast@star με τους παρουσιαστές της εκπομπής να εκφράζουν την δυσαρέσκειά τους. Η Ελένη Χατζίδου κι ο Ετεοκλής Παύλου ανέφεραν χαρακτηριστικά:

«Στο τι θα μπορούσε να πει και τι όχι να πάμε σε μία φωνή και σε έναν συνεργάτη που πλαισιώνει την ελληνική αποστολή. Έγινε κάτι πρωτάκουστο και δεν έχω ξαναδεί, είπε «cut, ώπα» κι απευθύνθηκε στους δημοσιογράφους. Να ελέγξει το γύρισμα; Μην κάνετε άλλες ερωτήσεις; Το έχετε ξαναδεί ποτέ; Το θεωρώ πολύ άκομψο» είπε αρχικά ο Ετεοκλής Παύλου.

«Αν πιστεύεις ότι ο καλλιτέχνης σου δεν μπορεί να σταθεί και να μιλήσει, μην τον στέλνεις στην διοργάνωση… Κάτι άλλο που ειπώθηκε και δεν μου άρεσε καθόλου, είναι το «μην ρωτάτε» που τους περίμενε το μοναδικό κανάλι που το στήριξε όλο αυτό κι έφυγαν από την πίσω πόρτα. Απάντησε ο κύριος πάλι, μία φωνή ότι «εσείς το δημιουργήσατε αυτό και πράγματα που τα φτιάχνετε εσείς και μην λέτε το φιάσκο». Φιάσκο είναι. Μας απέφυγε» σημείωσε η Ελένη Χατζίδου.

«Φιάσκο είναι κι έχει παρασκήνιο…» σχολίασε ο Ετεοκλής Παύλου.

«Η δισκογραφική αυτή εταιρία, είναι αυτή που είπε στον Victor ότι έχει κάμερα απέναντι, πήγαινε από την πίσω πόρτα και μην τους μιλάς» κατέληξε η Ελένη Χατζίδου.