Ελένη Χατζίδου για τα νούμερα τηλεθεάσης: «Παιδιά, ψυχραιμία»

Ελένη Χατζίδου

"Υπάρχουν όντως άνθρωποι που καμιά φορά πέφτουν στα πατώματα. Το βιώνουμε και τώρα που άνθρωποι δεν μιλιούνται, αν είναι μια μέρα χαμηλά τα νούμερα. Τώρα μετράει η παρέα" αναφέρει ο Ετεοκλής Παύλου.

Οι δηλώσεις της Αννίτας Πάνια για τα νούμερα τηλεθέασης στο περιοδικό ΟΚ! σχολιάστηκαν από το πάνελ του Breakfast@Star.

Η Ελένη Χατζίδου εξέφρασε την απορία της για τις μετρήσεις της AGB σήμερα σε σχέση με τις προηγούμενες δεκαετίες, με αφορμή την τοποθέτηση της Αννίτας Πάνια ότι σήμερα δεν γίνονται πια οι τηλεθεάσεις-ρεκόρ του παρελθόντος.

«Επειδή τώρα τα μαθαίνω κι εγώ αυτά με την τηλεθέαση… γιατί τότε γίνονταν 40άρια και τώρα δεν γίνονται; Γενικά δεν πρέπει να είσαι χάλια για κανένα θέμα στη ζωή σου, εκτός κι αν είναι θέμα υγείς. Για οτιδήποτε άλλο που λύνεται, παιδιά ψυχραιμία» ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Αφού της εξήγησε το μοίρασμα της πίτας και τον αυξημένο ανταγωνισμό σήμερα με τα ιδιωτικά κανάλια, η Μαίρη Αργυριάδου ανέφερε: «Υπάρχει παρουσιαστής στην ελληνική τηλεόραση που πήγαινε το πρωί στην εκπομπή του και του έλεγες: καλημέρα, τι κάνεις; Και σου απαντούσε: νούμερα. Υπάρχουν άνθρωποι που το στομάχι τους πονάει, που δεν έχουν τίποτα άλλο στη ζωή τους εκτός από αυτό».

«Επειδή υπάρχουν όντως άνθρωποι που καμιά φορά πέφτουν στα πατώματα. Το βιώνουμε και τώρα που άνθρωποι δεν μιλιούνται αν είναι μια μέρα χαμηλά τα νούμερα. Τώρα η παρέα είναι που μετράει» σχολίασε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.