Ελένη Χατζίδου για Στάθη Σχίζα: «Μεγάλο φάουλ, δεν λέγονται τέτοιες κουβέντες, τον κακοχαρακτηρίζει ως άνθρωπο»

Χατζίδου Σχίζας

"Πέρα απ' το ότι είναι προσβολή για τον Αριστομένη, εξέθεσε και την Αλεξάνδρα", σχολιάζει η τραγουδίστρια στον αέρα του Star.

Την άποψή της για την πρόσφατη δήλωση του Στάθη Σχίζα περί… «παθόμετρου» εξέφρασε στον αέρα του Breakfast@Star η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια, με αφορμή την απάντηση που έδωσε στον νικητή του Survivor ο πρώην σύζυγος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, Αριστομένης Γιαννόπουλος, έκανε λόγο για μία «φάουλ δήλωση».

«Αυτή η δήλωση που έκανε ο Στάθης Σχίζας είναι μεγάλο φάουλ για μένα και είναι από τις απαντήσεις που μπορούν να σε κακοχαρακτηρίσουν ως άνθρωπο. Εγώ σκέφτηκα και ένιωσα άσχημα για τον ίδιο τον Στάθη», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου αμέσως μετά την προβολή του σχετικού αποσπάσματος.

«Δεν λέγονται τέτοιες κουβέντες. Πέρα απ’ το ότι είναι προσβολή για τον Αριστομένη, εξέθεσε και την Αλεξάνδρα που προφανώς κάτι του έχει πει και κάτι έχει συζητήσει μαζί του», συμπλήρωσε η τραγουδίστρια.

«Μικροερώτηση: μήπως αυτή την άποψη την έχει πάρει από κάπου; Από την Αλεξάνδρα;», τόνισε ο Ετεοκλής Παύλου, με την Ελένη Χατζίδου να απαντά: «Και το συζητάς δημόσια;».

«Ο Αριστομένης δεν είναι και ο χαρακτήρας που θέλει να βγαίνει και να φωτογραφίζεται με φιλιά και τα λοιπά. Δεν είναι το στυλ του», επισημαίνει η Ελένη Χατζίδου, με τη Μαίρη Αργυριάδου να χαρακτηρίζει τον Στάθη Σχίζα με νόημα «κίτσαρο».