Ελένη Χατζίδου για Πιερίδη – Τριαντάφυλλο: «Δεν ήταν ωραίες οι γκριμάτσες και όσα ειπώθηκαν, καλό είναι να σέβεται ο ένας τον άλλο»

Ελένη Χατζίδου

"Όταν συνεργαστήκαμε εμείς, ήμασταν δύο ζευγάρια. Δεν χρειαζόταν να μπουν τίτλοι για να συμφωνήσουμε ποιος θα είναι πρώτο όνομα", σχολιάζει η τραγουδίστρια.

Στην κάμερα του «I Love Σου Κου» και τον ρεπόρτερ Αλέξανδρο Ρούτα μίλησε η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη συνεργασία της για δεύτερη σεζόν με τον σύζυγό της στο τιμόνι του Breakfast@Star

«Χαίρομαι που συνεχίσαμε για δεύτερη χρονιά. Ήταν ένα στοίχημα, αν και δεν πηγαίναμε αγχωμένοι. Από κάποια στιγμή σκεφτόμασταν μόνο να κάνουμε ωραίες εκπομπές», δηλώνει η Ελένη Χατζίδου για την πρωινή εκπομπή του Star.

«Μου αρέσει η σταθερότητα, δεν μπορώ γενικά στη ζωή μου να αλλάζουν πράγματα. Χάνονται λίγο οι ισορροπίες. Τώρα στην εκπομπή την ομάδα δεν την καθόρισα εγώ, ποιος ήρθε, ποιος έφυγε, ούτε και το έψαξα να σου πω την αλήθεια», επισημαίνει η τραγουδίστρια.

Όσον αφορά τον γάμο και τη συνεργασία της με τον Ετεοκλή Παύλου, η Ελένη Χατζίδου εξομολογείται: «Είναι μεγάλη υπόθεση να συνεργάζεσαι με τον άνθρωπό σου. Δεν έχει περάσει ποτέ κρίση ο γάμος μας. Έχει τύχει να κοιμηθούμε τσακωμένοι αλλά αυτό δεν μεταφέρεται ποτέ στη δουλειά. Η δουλειά μας ενώνει».

Τέλος, σε ερώτηση του ρεπόρτερ για τις δηλώσεις που είχαν κάνει η Μαριάντα Πιερίδη και ο Τριαντάφυλλος προς τη Ναταλί Κάκκαβα, με αφορμή την ενδεχόμενη συνεργασία τους, η Ελένη Χατζίδου σημειώνει: «Δεν νομίζω ότι είναι προσωποκεντρικό, δεν έχει να κάνει με τη Ναταλί. Και το όνομα της Ελένης Χατζίδου να έπεφτε στο τραπέζι, το ίδιο θα έλεγαν».

«Δεν ήταν ωραία τα όσα ειπώθηκαν και οι γκριμάτσες και όλα αυτά. Καλό είναι ο ένας να σέβεται τον άλλο. Όταν συνεργαστήκαμε εμείς, ήμασταν δύο ζευγάρια. Δεν χρειαζόταν να μπουν τίτλοι για να συμφωνήσουμε ποιος θα είναι πρώτο όνομα. Ήταν λογικό να είναι ο Γρηγόρης με τη Ναταλί, που είναι τόσα χρόνια στην τηλεόραση», επισημαίνει κλείνοντας η Ελένη Χατζίδου.