Ελένη Χατζίδου για πασίγνωστο τραγουδιστή: «Τον είχα σημαία, ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου»

Ελένη Χατζίδου

"Από τότε τον απομυθοποίησα, με το που τον έβλεπα άλλαζα δρόμο", εξομολογείται η Ελένη Χατζίδου για πασίγνωστο τραγουδιστή.

Μία ιδιαίτερα άσχημη εμπειρία που είχε από συνεργάτη της αποκάλυψε στον αέρα του Breakfast@Star η Ελένη Χατζίδου. Η γνωστή τραγουδίστρια, με αφορμή τις δηλώσεις του Θάνου Πετρέλη στην κάμερα της εκπομπής, θέλησε να μοιραστεί ένα προσωπικό της περιστατικό με μεγάλο όνομα της νυχτερινής διασκέδασης.

«Εγώ δυστυχώς θα το βαρύνω το θέμα. Εγώ είχα μία πάρα πολύ άσχημη εμπειρία στη σκηνή από τραγουδιστή που μάλιστα τον είχα σημαία και τον απομυθοποίησα για αυτό το πράγμα. Βγήκαμε στη σκηνή και ένιωσα το χέρι του στον πωπό μου», αποκαλύπτει η Ελένη Χατζίδου.

«Ήταν ό,τι πιο άσχημο έχω βιώσει στη ζωή μου μαζί φυσικά και με ένα άλλο ίδιο περιστατικό, που ήρθε θαμώνας στο καμαρίνι και έκανε το ίδιο πράγμα και τον έβγαλαν έξω», παραδέχεται η τραγουδίστρια.

«Από τότε τον απομυθοποίησα. Δεν έκανα κάτι, δεν το συνέχισα. Φυσικά με το που τον έβλεπα άλλαζα δρόμο, γιατί είχα πάντα τον νου μου ότι μπορεί να το ξανακάνει. Ήταν ένα από τα πιο άσχημα πράγματα που έχω ζήσει», εξομολογείται στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

«Είσαι καλά που θα μου ζητήσει συγγνώμη; Το πιο πιθανό είναι να το κάνει και να το ξανακάνει, να θεωρεί ότι δεν έγινε και τίποτα», σημειώνει η Ελένη Χατζίδου, απαντώντας στον Κωνσταντίνο Μίχο.