Ελένη Χατζίδου για Ντάνο – Βαμβακούση: «Έγινε όλο αυτό για να διαφημίσουν ένα ρολόι;»

Ελένη Χατζίδου

"Εμένα μου έκανε εντύπωση και μάλιστα όχι τόσο καλή το να πουλήσει μία προσωπική σχέση, για να διαφημίσει και να κάνει κάτι εμπορικό. Δεν του το 'χω αυτό το πράγμα" ανέφερε η Ελένη Χατζίδου.

Την κοινή φωτογράφηση για γνωστή εταιρία ρολογιών που έκαναν ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση σχολίασαν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star.

«Περίμενε, γιατί έχω απορία. Έχει γίνει όλο αυτό για να διαφημίσουν το ρολόι; Εμένα μου έκανε εντύπωση και μάλιστα όχι τόσο καλή το να πουλήσει μία προσωπική σχέση, για να διαφημίσει και να κάνει κάτι εμπορικό. Δεν του το ‘χω αυτό το πράγμα» ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου για το ειδύλλιο ανάμεσα στους δύο πρώην παίκτες του Survivor.

«Δεν βλέπουν την ώρα να το δημοσιοποιήσουν» σχολίασε με χιούμορ ο Ετεοκλής Παύλου, με τη Λιλή Πυράκη να αποκλείει το ενδεχόμενο ο Γιώργος Αγγελόπουλος να έχει χρησιμοποιήσει αυτή τη σχέση για εμπορικούς σκοπούς.

«Αλλά και πάλι… να άφησε υπόνοιες ότι είναι μαζί με την κοπέλα και τελικά να είναι μόνο για να διαφημίσει ένα ρολόι… λίγο περίεργο. Πιστεύω θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες» πρόσθεσε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

«Μα είναι ξεκάθαρο, το έχουν πει ότι είναι και μαζί αλλά και ότι συνεργάζονται» της απάντησε ο Σταύρος Βαρθαλίτης, με την τραγουδίστρια να σημειώνει: «Και πού το ήξερε από πριν η συγκεκριμένη εταιρία ότι είναι ζευγάρι και τους πήρε για να κάνουν δίδυμο; Εγώ λέω να έρθει ο Γιώργος Αγγελόπουλος να του κάνουμε μία συνέντευξη αποκλειστικά και να μας τα πει όλα».