Ελένη Χατζίδου για My Style Rocks: «Σιγά βρε Στέλιο Κουδουνάρη, βάλε τον βαθμό σου και τελείωσε»

Breakfast

"Σε αυτές τις κοπέλες, που λόγω αυτών έχεις κι εσύ τη δουλειά σου, θα πεις: ντροπή σου; Είναι πολύ βαριές κουβέντες", σχολιάζει για το επίμαχο σκηνικό ο Ετεοκλής Παύλου.

Οι στυλιστικές επιλογές της Χριστιάνας στο χθεσινό επεισόδιο του My Style Rocks προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της κριτικής επιτροπής, με τον Στέλιο Κουδουνάρη και τον Δημήτρη Σκουλό να αποχωρούν έξαλλοι από το πλατό του παιχνιδιού.

H Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star σχολίασαν το επίμαχο περιστατικό, το οποίο συζητήθηκε αρκετά και από τους χρήστες του Twitter το απόγευμα της Τετάρτης.

«Πραγματικά θέλει να πάρουμε ανάσες για να τοποθετηθούμε σε αυτό το πράγμα. Δηλαδή σιγά, βρε Στέλιο Κουδουνάρη μου, τι έκανε το κορίτσι που τη σταυρώνετε! Στην τελική βάλε τον βαθμό σου, πες ότι εμένα αυτό το outfit δεν μου κάνει για εκεί και τελείωσε», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Δηλαδή πραγματικά έπεσαν να την φάνε», τόνισε η παρουσιάστρια για το περιστατικό στο My Styler Rocks.

«Ο λόγος που υπάρχουν οι κριτές είναι επειδή υπάρχουν οι διαγωνιζόμενες, οι κοπέλες που τους εμπιστεύονται, δηλώνουν συμμετοχή και πηγαίνουν σε αυτό το project. Και σε αυτές τις κοπέλες, που λόγω αυτών έχεις κι εσύ τη δουλειά σου, θα πεις: ντροπή σου; Είναι πολύ βαριές κουβέντες», παρατήρησε από την πλευρά του ο Ετεοκλής Παύλου.

«Είναι σαν να προσπαθείς επίτηδες να της μιλήσεις τόσο άσχημα που να την κάνεις να κλάψει», πρόσθεσε η Ελένη Χατζίδου.