Ελένη Χατζίδου για Κατερίνα Καινούργιου: «Θα ήθελα να δώσω μία φιλική συμβουλή από γυναίκα προς γυναίκα»

Ελένη Χατζίδου

"Έχεις ανοιχτή την πόρτα σου και τα μάτια σου να βλέπεις αυτά που έρχονται;"

Για τη συγκίνηση που ένιωσε η Κατερίνα Καινούργιου στον τηλεοπτικό αέρα με την χαρμόσυνη είδηση πως η Γιάννα Παναγοπούλου έγινε μητέρα, τοποθετήθηκε η Ελένη Χατζίδου μέσα από το Breakfast@star. Μάλιστα, θέλησε να δώσει μία φιλική συμβουλή στην παρουσιάστρια του Alpha.

«Μου αρέσει που μοιράζεται με τους τηλεθεατές και τους νιώθει φίλους της και τα βγάζει από μέσα της. Δεν κάνει δεύτερες σκέψεις να πει ότι το έχω συζητήσει τόσες φορές. Απλά θα ήθελα να δώσω μία φιλική συμβουλή, όσο μου επιτρέπεται, από γυναίκα προς γυναίκα ότι εγώ προσωπικά όταν το έβγαλα από το μυαλό μου ότι μεγάλωσα, περνούν τα χρόνια και είμαι μόνη και τι θα κάνω και γύρω μου όλες οι φίλες μου είχαν κάνει οικογένεια, τότε μου ήρθε κιόλας. Πραγματικά πιστεύω ότι αυτό θα γίνει και σιγά δεν πέρασαν τα χρόνια κι όταν είσαι μία γυναίκα καριέρας και κάνεις αυτήν την καριέρα τόσο επιτυχημένη, είναι ακόμα πιο δύσκολο. Ας χαλαρώσει είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου και στην συνέχεια απαντώντας σε σχόλιο της Μαίρης Αργυριάδου για την παρουσιάστρια, πρόσθεσε: «Έχεις ανοιχτή την πόρτα σου και τα μάτια σου να βλέπεις αυτά που έρχονται;».

«Είναι μία κοπέλα που έχει κάνει τεράστια προσπάθεια, να φτάσει στο σήμερα αν το σκεφτείς από τα πρώτα της βήματα. Η ιστορία δεν είναι πάντα έτσι, υπήρξαν πολύ δύσκολες στιγμές. Μπορεί να αφοσιώθηκε πάρα πολύ σε αυτό και καλά έκανε και έχει πετύχει σε αυτό που κάνει, αλλά είναι πολύ εύκολο να χάσεις την ισορροπία σου στην προσωπική σου ζωή, ειδικά όταν τόσα χρόνια παλεύεις με τόσες δυσκολίες γιατί δεν είχε την επιτυχία από την αρχή» σημείωσε από τη μεριά του ο Ετεοκλής Παύλου.