Ελένη Χατζίδου για Άντζελα Δημητρίου: «Δεν είναι ωραίο να ξέρουν όλοι τι γίνεται μέσα στο σπίτι σου»

Χατζίδου Δημητρίου

"Βλέπουμε δύο γυναίκες που ήταν πολύ δεμένες μεταξύ τους, η Άντζελα στάθηκε και μάνα και πατέρας δίπλα στην Όλγα".

Συζήτηση για τη διαμάχη που έχει προκύψει ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της, Όλγα, έκαναν η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του Breakfast@Star το πρωινό της Πέμπτης (1/2). Αφορμή για την κουβέντα που άνοιξε στο πάνελ στάθηκε η τελευταία ανάρτηση της Όλγας Κιουρτσάκη στα social media, μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε η μητέρα της στο περιοδικό ΟΚ.

«Η συνέντευξη της Άντζελας έχει δώσει τροφή για τα συνδέουμε όλα αυτά και να τα συζητάμε. Βλέπουμε δύο γυναίκες που ήταν πολύ δεμένες μεταξύ τους, η Άντζελα στάθηκε και μάνα και πατέρας δίπλα στην Όλγα και ήρθε τώρα και το μωράκι, που μόνο χαρά φέρνει ο ερχομός ενός παιδιού σε ένα σπίτι», ανέφερε αρχικά η Ελένη Χατζίδου.

«Είναι επί της ουσίας δύο γυναίκες που τις έχουμε δει να εξελίσσονται, γι’ αυτό και μας ενδιαφέρει», τονίζει ο Ετεοκλής Παύλου στη συζήτηση που έγινε.

«Η δικηγόρος της Άντζελας υποστήριξε ότι η ίδια χρηματοδοτούσε όλη την οικογένεια, δεν πήγαιναν να δουλέψουν, ότι τους προέτρεψε να μείνουν στην Αθήνα. Από θύμα με παρουσίαζαν θύτη, λέει. Μάθαμε πολύ παρασκήνιο. Για τέτοια ζητήματα δεν είναι ωραίο να βγαίνουν και να ξέρουν όλοι τι γίνεται μέσα στο σπίτι σου», σχολίασε στη συνέχεια η Ελένη Χατζίδου.

«Καθένας βέβαια κάνει ό,τι θέλει. Αυτό λέει ότι συμβαίνει πάρα πολλά χρόνια τώρα τελευταία, δεν το μαθαίνουν πρώτη φορά πιστεύω ότι μάνα και κόρη έχουν το συγκεκριμένο θέμα. Υπάρχει χρόνια αυτό το θέμα και προφανώς το έχουν συζητήσει και ιδιωτικά. Ίσως θεώρησε ότι με αυτόν τον τρόπο θα την ταρακουνήσει», κατέληξε στο σχόλιό της η Ελένη Χατζίδου.