Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Η απίθανη ατάκα της τραγουδίστριας όταν τον είδε πρώτη φορά!

Ελένη Χατζίδου

"Φορούσε βερμούδα και είδα αμέσως ότι έχει τεχνητό μέλος, αλλά ήταν τούμπανο"!

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου διανύουν την πιο ευτυχισμένοι περίοδο της ζωής τους, αναμένοντας την άφιξη της κόρης τους. οι δυο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ και ο έρωτας αυτός ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Καλεσμένη Στη φωλιά των Κου Κου, η Ελένη Χατζίδου εξομολογήθηκε πως ήταν τα πρώτα λεπτά της γνωριμίας τους, όταν εκείνη και ο Ετεοκλής Παύλου συναντήθηκαν στο γυμναστήριο.

«Τώρα λέμε μυστικά. Όταν πρωτογνωριστήκαμε ήμουν σε φάση που τον κοιτούσα κι έλεγα «Τι είναι αυτό»; Μου άρεσε πολύ ρε παιδί μου. Ξυπνούσαμε το πρωί κι έλεγα ‘Μπράβο Ελενάκι μου! Τι άντρας είναι αυτός»! Και βάλε και όλα τα άλλα, χαρακτήρα, πόσο με προσέχει, γλυκομίλητος, με καμαρώνει, με στηρίζει πολύ.

Στη μαμά μου το είπα με το που τον είδα την πρώτη φορά στο γυμναστήριο. Την είχα πάρει τηλέφωνο και της είπα: «μαμά είναι στο γυμναστήριο ένα παιδί, δεν έχω ξαναδεί! Ψηλός, γυμνασμένος, με το βλέμμα αυτό»! Φορούσε βερμούδα και είδα αμέσως ότι έχει τεχνητό μέλος, αλλά ήταν τούμπανο! Εγώ νόμιζα ότι δεν με κοιτούσε ο Ετεοκλής Παύλου. Όταν βγήκαμε της είπα «μαμά βγήκα με αυτό το παιδί και δεν μπορείς να φανταστείς για τι πλάσμα μιλάμε! Νομίζω ότι με κοροϊδεύει», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.

Η ατάκα του Αρναούτογλου για τη Χατζίδου “πάγωσε” τον Ετεοκλή Παύλου! «Τι εννοείς;»