Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: «Δεν πάμε με το άγχος του ανταγωνισμού»

Ετεοκλής Παύλου, Ελένη Χατζίδου

Όσα είπαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου λίγο πριν την πρεμιέρα τους.

Στην πρωινή ζώνη του STAR αναμένεται να βρεθούν σε λίγες ώρες η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου καθώς θα βρεθούν στο τιμόνι του ανανεωμένου Breakfast@Star. Λίγο πριν την πρεμιέρα του, λοιπόν, το ερωτευμένο ζευγάρι μίλησε με ενθουσιασμό στην κάμερα της εκπομπής OPEN Weekend και την δημοσιογράφο Βίκυ Δέτσικα.

Μέσα σε όλα, η Ελένη Χατζίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «χαιρόμαστε πολύ! Περιμένουμε πως και πως και κάνουμε πρόβες στον καθρέφτη! Η αλήθεια είναι ότι έχουμε χημεία με την ομάδα και καταλήξαμε σε αυτό τον συνδυασμό που είναι σούπερ. Ελπίζουμε να παραμείνει αυτό το κλίμα. Η Άση Μπήλιου, εντάξει, εγγύηση και έχω να μάθω πολλά φέτος».

«Πρώτη φορά φέτος θα είναι τόσες πολλές εκπομπές στην πρωινή ζώνη. Δεν πάμε με το άγχος του ανταγωνισμού. Πηγαίνουμε με την χαρά μας, να μάθουμε ότι χρειάζεται για μια εκπομπή και νιώθουμε μεγάλη ασφάλεια και εμπιστοσύνη που είμαστε σε ένα κανάλι οργανωμένο φουλ και έχει επενδύσει σε μας. Να πω την αλήθεια έχω το άγχος μου».

«Ο καθένας είναι ένας και ένας στην ομάδα. Περνάμε πάρα πολύ ωραία, κάνουμε τον χαβαλέ μας, εκεί που πρέπει να είμαστε σοβαροί είμαστε για να αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και περνάμε πάρα πολύ ωραία» συμπλήρωσε ο Ετεοκλής Παύλου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελένης Τσολάκη στο OPEN.