Ελένη Χατζίδου: «Έφυγα από το μαγαζί, ο επιχειρηματίας μου έκανε επίπληξη επειδή παραπονέθηκα»

Ελένη Χατζίδου

Δεν δέχομαι τέτοιες συμπεριφορές, γιατί ο άλλος το κάνει πραγματικά για να γελάσει".

Για τη συνεργασία σε νυχτερινό κέντρο την οποία αναγκάστηκε να διακόψει μίλησε η Ελένη Χατζίδου. Η τραγουδίστρια, με αφορμή το περιστατικό της Ιουλίας Καλλιμάνη που κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, αναφέρθηκε στην επίπληξη που δέχθηκε στο παρελθόν από γνωστό επιχειρηματία, όταν ζήτησε από θαμώνα να είναι πιο προσεκτικός με τα λουλούδια που της πετούσε στην πίστα.

«Υπήρχε θαμώνας σε ένα μαγαζί, τότε που δεν υπήρχαν βίντεο για να δείξει κανείς την αντίδραση του τραγουδιστή αλλά ήθελε να τη δει ο ίδιος, ο οποίος ερχόταν κάθε φορά και τους «έλουζε» όλους στα λουλούδια. Επί της ουσίας, αυτός «κρατούσε» το μαγαζί με τα χρήματα που έδινε αλλά αυτό δεν έχει να κάνει», περιγράφει η Ελένη Χατίδου στον αέρα του Breakfast@Star το πρωινό της Τετάρτης (31/1).

«Πετούσε σε όλους τους τραγουδιστές τα λουλούδια στα μούτρα και κανένας δεν μιλούσε, δεν ξέρω γιατί το έκαναν αυτό. Μου πετάει κι εμένα μία, δύο, τρεις… την τρίτη φορά του λέω από το μικρόφωνο: σας παρακαλώ, στα πόδια, γιατί θα χτυπήσουμε», συνέχισε στην περιγραφή της η τραγουδίστρια.

«Και με φωνάζει ο επιχειρηματίας και μου κάνει εμένα επίπληξη ότι είναι ο καλός πελάτης του μαγαζιού και πώς τόλμησα εγώ να κάνω αυτό το πράγμα. Δεν καταλαβαίνεις… έφυγα από το μαγαζί», αποκαλύπτει η Ελένη Χατζίδου.

«Είναι δυνατόν; Αντί να κάτσεις να τα πεις στον άλλο, τα λες σε μένα; Και δεν μιλούσα εκ του ασφαλούς, να έχω κάποιον μπάρμπα από πίσω να στέλνει. Δεν δέχομαι τέτοιες συμπεριφορές, γιατί ο άλλος το κάνει πραγματικά για να γελάσει», είπε κλείνοντας την τοποθέτησή της η Ελένη Χατζίδου.