Ελένη Χατζίδου: «Δεν θέλουμε να χτυπήσουμε την Ανδρομάχη, δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν»

Ελένη Χατζίδου

"Από τη στιγμή που ο δημιουργός σου βάζει στοπ, γιατί νευρίασε που δεν τον ανέφερες, πρέπει να το σταματήσεις" διευκρινίζει η Ελένη Χατζίδου.

Η Ελένη Χατζίδου έκανε τη δική της τοποθέτηση γύρω από το θέμα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες με την επανεκτέλεση του τραγουδιού «Παράλληλη Αγάπη» από τη Χριστίνα Σάλτη και την Ανδρομάχη.

«Θέλετε να μπω στην ψυχολογία της Χριστίνας; Γιατί μπορώ πολύ εύκολα να το κάνω. Είναι να βγάλω ένα τραγούδι, έχω πάρει τα δικαιώματα εδώ και έναν χρόνο, το δουλεύω, έχω μπει στούντιο… και τώρα το ακούω όλο και περισσότερο από μία άλλη τραγουδίστρια και αυτό δεν έχει στοπ. Εγώ θα στεναχωριόμουν πάρα πολύ» παραδέχεται η Ελένη Χατζίδου.

«Το μεγαλύτερο λάθος των τραγουδιστών χρόνια τώρα είναι ότι δεν αναφέρουν τους δημιουργούς. Τα τραγούδια δεν μας ανήκουν» σημειώνει η τραγουδίστρια.

Στην εκπομπή μεταδόθηκαν και τα σχόλια της Χριστίνας Σάλτη επί του θέματος. «Εγώ κοιτάω τη δουλειά μου, δεν θέλω να ασχολούμαι με διάφορα άλλα που λέγονται. Εγώ το έκανα με άδειες, πολύ τυπικά, δεν έχω κάνει κάτι κακό για να απολογηθώ» απάντησε η τραγουδίστρια μέσα από τον ραδιοφωνικό σταθμό Transistor 100,3 της Θεσσαλονίκης.

Το ρεπορτάζ της εκπομπής περιλαμβάνει τις τελευταίες αναρτήσεις της πρώτης ερμηνεύτριας του κομματιού, Άντζυ Σαμίου, αλλά και του δημιουργού, Κώστα Μηλιωτάκη, στο Facebook, μέσα από τις οποίες δίνουν τις δικές τους απαντήσεις και ρίχνουν τα «βέλη» τους προς την Ανδρομάχη.

«Δεν θέλουμε να χτυπήσουμε την Ανδρομάχη, δεν έχουμε προσωπικά με κανέναν. Καλά έκανε η κοπέλα, όλοι μας έχουμε τραγουδήσει κομμάτια πολλών. Από τη στιγμή που κάποιος σου βάζει στοπ, γιατί νευρίασε που δεν τον ανέφερες, πρέπει να το σταματήσεις» διευκρινίζει η Ελένη Χατζίδου επί του θέματος.