Ελένη Χατζίδου: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λέει ο Λάκης Γαβαλάς»

Ελένη Χατζίδου

"Ο Λάκης Γαβαλάς έχει την ανάγκη και θέλει να φανεί η δουλειά του μέσα από εδώ και αν δεν ήταν ο Τύπος δεν θα ξέραμε κανέναν Γαβαλά", λέει η Ελένη Χατζίδου.

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν στην παρέα του Breakfast@ Star οι δηλώσεις που έκανε ο Λάκης Γαβαλάς για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα και για τους ανθρώπουε που πλαισιώνουν τις ψυχαγωγικές εκπομπές γενικώς.

«Μπορείτε να μου πείτε εσείς τι κάνετε; Κάθεστε σε μία καρέκλα και εισπράττετε χρήματα από αυτά που λέμε εμείς. Αμφισβητώ τη δική σας δουλειά», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Λάκης Γαβαλάς.

Αιχμηρά ήταν τα σχόλια που ακολούθησαν από τους συνεργάτες του Breakfast@Star. Έντονη ήταν και η ενόχληση της Ελένης Χατζίδου, η οποία μίλησε έξω από τα δόντεα.

«Βαρέθηκα να είναι η τηλεόραση μέσο για να βγάλει ο ένας την κακία του στον άλλον. Εμένα προσωπικά να σου πω κάτι; Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λέει ο Λάκης Γαβαλάς. Καταλαβαίνω ότι προσβληθήκατε, αλλά ξέρω πολύ καλά τι κάνω εδώ πέρα κι εγώ κι εσείς. Ο Λάκης Γαβαλάς έχει την ανάγκη και θέλει να φανεί η δουλειά του μέσα από εδώ και αν δεν ήταν ο Τύπος δεν θα ξέραμε κανέναν Γαβαλά», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου.