Ελένη Ασημάκη: «Μου έκρυβαν ότι η μητέρα μου έχει πεθάνει, το έμαθα μετά από 4 χρόνια»

Ελένη Ασημάκη

Τα παιδικά της χρόνια και ο αιφνίδιος θάνατος της μητέρας της…

Καλεσμένη στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” της Ελεονώρας Μελέτη ήταν η Ελένη Ασημάκη. Η νεαρή κοπέλα, που όλοι γνωρίσαμε μέσα από τις οντισιόν του GNTM, μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια που σημαδεύτηκαν από τον ξαφνικό θάνατο της μητέρας της όταν εκείνη ήταν οκτώ ετών και από την απουσία του πατέρα της. Αναφέρθηκε, επίσης, στην ανάδοχη οικογένεια που την φρόντισε για πέντε χρόνια χωρίς ωστόσο να την νιώσει ποτέ δίκη της.

«Ξέρω ότι η μητέρα μου όταν ήρθε στην Ελλάδα γνώρισε τον πατέρα μου, αλλά δεν ξέρω πολλά για τον πατέρα μου. Η μαμά μου ήρθε από τη Νιγηρία για σπουδές, σπούδασε αγγλική φιλολογία κα αποφάσισε να μείνει εδώ. Έχω άλλα τρία αδέρφια, που γεννήθηκαν στην Νιγηρία, από άλλο πατέρα, και μετά από κάποια χρόνια τους έφερε εδώ.

Ο πατέρας μου έλειπε, δεν ήταν μαζί μας στο σπίτι. Τον θυμάμαι εμφανισιακά, αλλά δεν θυμάμαι στιγμές μαζί του. Στην ουσία μεγάλωσα με τη μητέρα μου και τα αδέρφια μου. Έχασα τη μητέρα μου όταν ήμουν οκτώ ετών. Είχε πάθει εγκεφαλικό, κάπως το ξεπέρασε στο νοσοκομείο, αλλά μετά από δύο-τρεις εβδομάδες, κι ενώ η πορεία της ήταν σταθερή, “έφυγε” από καρδιά.

Τα αδέλφια μου, μου έκρυβαν ότι η μητέρα μου είχε πεθάνει, αρχικά μου έλεγαν ότι έχει πάει ταξίδι. Το έμαθα όταν έφτασα 12 χρονών. Μετά δόθηκα σε ανάδοχη οικογένεια», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ασημάκη.