Η Έλενα Χριστοπούλου τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της στο Real View, το βράδυ της Δευτέρας, απαντώντας εμμέσως στον σχολιασμό που προκλήθηκε γύρω από τα unfollow με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, ξεκαθαρίζοντας τη στάση της και βάζοντας σαφή όρια στη δημόσια συζήτηση.
«Δεν πρόκειται να κάνω αυτά που κοροϊδεύω. Δεν μπορώ δημόσια να εξελίσσονται πράγματα ή να μιλάνε άνθρωποι για πράγματα που δεν ξέρουν, να λένε ιστορίες για την εταιρεία μου, για συμβασούλες και πραγματάκια. Δεν θέλω καθόλου να μπω σε αυτή τη διαδικασία», ξεκαθάρισε η Έλενα Χριστοπούλου, τονίζοντας πως υπάρχουν ζητήματα που δεν λύνονται μέσα από κάμερες και δημόσιες αντιπαραθέσεις. Όπως είπε, ακόμη και όταν φαίνεται να γελά, πρόκειται για αμηχανία και όχι ειρωνεία, υπογραμμίζοντας ότι «είναι μια ιστορία η οποία σίγουρα δεν θα λυθεί στις κάμερες».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στη συνέχεια στάθηκε στη σημασία του σεβασμού απέναντι στις ανθρώπινες διαδρομές. «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός σε ό,τι έχεις περάσει στη ζωή. Όταν έχεις παλέψει, αγαπηθεί, τσακωθεί, διαφωνήσει, στηρίξει και αλληλοστηριχθεί, πρέπει να υπάρχει ουσία σχέσης. Αλλιώς, αν δεν υπάρχει ουσία, δεν θα υπάρξει πουθενά στη ζωή αυτή. Κλείνοντας τα 50 μου. Και δεν το λέω αυτό στην Πηνελόπη. Το λέω σε ανθρώπους που πιάνουνε τη ζωή μου και τη ζωή άλλων ανθρώπων στο στόμα τους λέγοντας πράγματα τα οποία όχι δεν ισχύουν απλά, είναι λίγο Αλλού Fun Park».
Κλείνοντας, σημείωσε πως «ο κάθε άνθρωπος δεν είναι έτοιμος να απαντήσει σε ερωτήσεις δημοσιογράφων όταν κάτι δεν είναι ώριμο μέσα του ας πούμε και δεν το ‘χει περάσει».
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ