Έλενα Τσαβαλιά: «Δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν οι απέναντι»

«Δίπλα στο όνομα Πέτρος Κωστόπουλο θα έβαζα...»

Η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε στο JOY και την Αφροδίτη Γραμμέλη για…

Αυτό που την ενόχλησε περισσότερο στο πρωινό

Δεν ήταν αληθινό αυτό που λέχθηκε και γράφτηκε για τη φάρσα. Με ενόχλησε πάρα πολύ σε όλη αυτή την ιστορία ότι όλοι αυτοί που κατηγόρησαν τον Μάρκο δεν είχαν την ίδια ευθιξία σε προηγούμενες φάρσες που ήταν κακόγουστες επίσης ή ατυχείς. Κανείς δεν θίχτηκε. Με έχει ενοχλήσει επίσης ότι δεν αναφέρθηκαν ούτε για μια στιγμή στο έργο που έχει κάνει ο Μάρκος σε σχέση με αρρώστους, σε σχέση με γέροντες, σε σχέση με παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.

Η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά

Δεν κοιτάζω ποτέ τον απέναντι. Τους είδα μόνο στην πρώτη τους εκπομπή και δεν έχω ξαναδεί ούτε πλάνο. Γιατί δεν με ενδιαφέρει τι κάνουν απέναντι. Αυτοί κάνουν αυτό που ξέρουν να κάνουν και καλώς το κάνουν. Εμείς κάνουμε αυτό που μπορούμε να κάνουμε. 

Η επίθεση του Πέτρου Κωστόπουλου

Διάβαζα τα περιοδικά του πάρα πολλά χρόνια. Τον παρακολουθούσα στην τηλεόραση και το βράδυ και το πρωί. Λέω λοιπόν ότι δίπλα στο όνομα Πέτρος Κωστόπουλο θα έβαζα ένα πολύ μεγάλο θαυμαστικό γιατί πραγματικά θαυμάζω τη σκέψη του και τον λόγο του και δίπλα σε αυτό θα έβαζα ένα πολύ μεγάλο ερωτηματικό σε σχέση με μας. 

//www.youtube.com/embed/v2xqIFXhNgI