Έλενα Τσαβαλιά: «Δεν αισθάνομαι κομπάρσα»

Τι είπε η ηθοποιός και παρουσιάστρια για την κόντρα με τον Πέτρο Κωστόπουλο;

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα το τελευταίο διάστημα, η Έλενα Τσαβαλιά μίλησε στη Τζώρτζια Συρίχα και στο περιοδικό YOU για τον χαρακτηρισμό «κομπάρσα», την κόντρα με τον Πέτρο Κωστόπουλο αλλά και την σύγκριση με την αντίπαλη παρουσιάστρια… Φαίη Σκορδά.

Εσύ τι είσαι; Κομπάρσα όπως σε αποκάλεσαν;

Μην το πας εκεί, εάν είσαι ένα βήμα πίσω, δεν σημαίνει ότι είσαι και κομπάρσα! Δεν αισθάνομια κομπάρσα στη ζωή του Μάρκου, αλλά μου αρέσει να είμαι ένα βήμα πίσω από τον άντρα μου, πλάι του, ανάλογα με την περίσταση. Αν είσαι ένα βήμα πίσω, είσαι καλύτερος παρατηρητής. Για αυτό του λέω πρώτα τα στραβά και με εμπιστεύεται, γιατί ξέρει ότι είμαι ο μόνος άνθρωπος που θέλω το καλό του. Το δικό του καλό είναι και δικό μου και του παιδιού μας… Πάντως το MEGA  ήθελε να έχει τον Μάρκο στο τιμόνι της εκπομπής. Συμπαρουσιάστρια δεν είμαι γιατί απλά ο Μάρκος δεν έχει ανάγκη από συμπαρουσιάστριες!

Θα έρθω στην κόντρα με τον Κωστόπουλο… Θεώρησες ότι έβγαλε μια χολή χωρίς λόγο όπως είπε και ο Μάρκος;

Βγήκαν πολλά, αλλά στην πορεία δόθηκαν απαντήσεις. Κάποια πράγματα όταν ανατρέπονται από μόνα τους δεν υπάρχει λόγος να τα σχολιάσεις.

Έχεις ξεχωρίσει τώρα πια ανθρώπους;

Έχουμε δίπλα μας τους φίλους μας – μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού – που χαίρονται πολύ με εμάς και υπάρχουν και από το χώρο κάποιοι που χαίρονται επίσης… Είναι όσοι πατάνε στα πόδια τους σταθερά και ξέρουν πως να παλεύουν χωρίς τις πλάτες κανενός.

Τη σύγκριση με τη Φαίη Σκορδά τη φοβάσαι;

Γιατί; Δεν ανταγωνίζομαι και δεν συγκρίνω καμιά γυναίκα μαζί μου, δεν συγκρίνομαι, εξάλλου, με καμία, κάθε γυναίκα κουβαλά δικά της βιώματα.