Έλενα Τσαγκρινού σε Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Εχω δει και δική σου συνέντευξη που έχεις περάσει πολύ δύσκολα»

Έλενα Τσαγκρινού

"Δεν αντιλαμβάνεσαι εκείνη τη στιγμή ότι η φύση μπορεί πολύ απλά να επέλεξε να μην έρθει αυτό το παιδάκι στον κόσμο γιατί το προστατεύει και προστατεύει και το ζευγάρι" απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η Έλενα Τσαγκρινού και ο DJ Stephan βρέθηκαν καλεσμένοι στο πλατό του Happy Day το πρωί της Τρίτης λίγο καιρό πριν γίνουν γονείς. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εγκυμοσύνη της αλλά και την αποβολή που είχε πριν από μερικούς μήνες, λέγοντας πως έχει ακούσει και την Σταματίνα Τσιμτσιλή σε συνέντευξή της να μιλά για τη δική της δυσάρεστη εμπειρία.

«Επειδή έχω δει και μια δική σου αντίστοιχη συνέντευξη που έχεις περάσει πολύ δύσκολα, νόμιζα κι εγώ ότι δεν θα προχωρήσει (σ.σ. η εγκυμοσύνη), ότι έχω κάποιο πρόβλημα και είναι μια άσχημη κατάσταση που σου δημιουργείται αυτομάτως», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.

«Μην το πάρετε προσωπικά, αλλά εμείς οι γυναίκες πάντα ψάχνουμε την ενοχή στον εαυτό μας. Εγώ θυμάμαι ότι έλεγα τι έκανα λάθος; Μήπως σήκωσα βάρος ή έφαγα κάτι που δεν έπρεπε; Μήπως δεν ξεκουραζόμουν αρκετά; Αμέσως ψάχνεις να βρεις τι έκανες λάθος ως άνθρωπος. Δεν αντιλαμβάνεσαι εκείνη τη στιγμή ότι η φύση μπορεί πολύ απλά να επέλεξε να μην έρθει αυτό το παιδάκι στον κόσμο γιατί το προστατεύει και προστατεύει και το ζευγάρι» απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.