Έλενα Τσαγκά στην Τατιάνα: ''Έφθασα στα πρόθυρα της κατάθλιψης. Νόμιζα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί''

Διαβάστε τι εξομολογήθηκε στο " Αξίζει να το ζεις "
Η Ελένη Τσαγκά αποκάλυψε αρχικά ότι γνωρίστηκε με τον σύζυγό της με… προξενιό και ανέφερε πως στην αρχή είχε άγχος για το πως θα την δεχτεί η οικογένειά του, καθώς εκείνος είχε ήδη παιδιά από προηγούμενο γάμο του. “Γνωριστήκαμε με προξενιό με τον άντρα μου. Μια καλή μας φίλη ήθελε να μας γνωρίσει. Εγώ έλεγα δεν θέλω γιατί για να μου μιλούν συνέχεια γι' αυτόν κάποιο πρόβλημα θα υπήρχε.”, ανέφερε και πρόσθεσε: “Για ένα χρόνο ήθελαν να μας γνωρίσουν και εμείς δεν θέλαμε. Περίμενα πως θα είναι ένας χοντρός με γυαλιά, κοντός και άσχημος. Συναντηθήκαμε και μόλις τον είδα έπαθα πλάκα”.
 
Μιλώντας για τις κόρες που έχει ο συζυγός της από τον προηγούμενο γάμο του, η ίδια ανέφερε πως είναι δυο αξιαγάπητα πλάσματα και ότι έχει πολύ καλή σχέση μαζί τους. “Αν οι κόρες του άντρα μου δεν ενέκριναν το γάμο δεν θα τον έκανα. Δεν προσπάθησα να κερδίσω την αγάπη των παιδιών του. Τα αγάπησα από την αρχή”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
 
Για το γάμο της και την εγκυμοσύνη, η Ελένη Τσαγκά εξομολογήθηκε πως ήταν με τον άντρα της 3 χρόνια και μετά το γάμο, από τον τρίτο μήνα και έπειτα, όλη τους η ζωή άρχισε να κινείται γύρω από την εξωσωματική γονιμοποίηση. “Έφθασα στα πρόθυρα της κατάθλιψης, επειδή νόμιζα ότι δεν μπορώ να κάνω παιδί. Πιέστηκα πολύ και πίεσα και τον Δημήτρη. Ήμουν απότομη και απόμακρη”, είπε χαρακτηριστικά η ίδια.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε περισσότερα στο tlife.gr