Έλενα Τοπαλίδου: Απαντά για τον σάλο που προκάλεσε η επίμαχη κίνηση μέσα στην εκκλησία – «Ήταν αυθόρμητο»

Έλενα Τοπαλίδου

"Πραγματικά στις εκπομπές λένε ό,τι θέλουν, αλλά δεν τους αδικώ, γιατί δεν γνωρίζουν από χορό", σχολιάζει η γνωστή ηθοποιός.

Η Έλενα Τοπαλίδου και ο Νίκος Κουρής ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου το απόγευμα της Τρίτης 12/12, μετά από 18 χρόνια κοινής ζωής και πορείας. Το ζευγάρι των ηθοποιών αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης παρουσία αγαπημένων προσώπων στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στο Παλαιό Φάληρο.

Ωστόσο, η απόφαση της νύφης να κάνει μία πιρουέτα την ώρα που στεκόταν μπροστά στην ιερά τράπεζα μαζί με τον σύζυγό της προκάλεσε σωρεία αντιδράσεων και αρνητικών σχολίων στα social media. Η Έλενα Τοπαλίδου, θέλοντας να κατευνάσει τους τόνους, προχώρησε σε μία αποκλειστική δήλωση μέσα από την εκπομπή «Γεια Σου» το μεσημέρι της Κυριακής (17/12).

«Πραγματικά στις εκπομπές λένε ό,τι θέλουν, αλλά δεν τους αδικώ, γιατί δεν γνωρίζουν από χορό. Ήξερα ότι έγινε μεγάλη αναπαραγωγή για τον γάμο μας αλλά δεν ήξερα ότι θα γίνει θέμα το συγκεκριμένο στιγμιότυπο. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη που είχα δίπλα μου τον γιο μου και τον άντρα μου», αναφέρει η γνωστή ηθοποιός και χορεύτρια.

«Ήταν ένας πολύ χαρούμενος γάμος με πολλή αγάπη και χιούμορ. Την ώρα που είπε ο ιερέας “Η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα”, χωρίς να το σχεδιάσω, μου βγήκε μία αυθόρμητη κίνηση. Δεν ήταν πιρουέτα, όπως είπαν πολλοί. Ήταν μια συμβολική κίνηση.

Σαν ένα φτερό που αγκάλιαζε τον Νίκο. Απλά σήκωσα το πόδι και φάνηκε σαν πιρουέτα, όλοι γέλασαν αυτή τη στιγμή, ακόμη και οι ιερείς. Μετά τον γάμο θέλω να αποτραβηχτώ, έχω ανάγκη να ηρεμήσω λίγο», σημειώνει η Έλενα Τοπαλίδου.

Μάλιστα, λίγα 24ωρα μετά τις πρώτες αντιδράσεις, η Έλενα Τοπαλίδου είχε γράψει χαριτολογώντας σε story της στο Instagram: «Θεούλη μου… δεν θα ξανακάνω αραμπέσκ στο σπίτι σου. Θα κάνω μόνο στο δικό μου».