Έλενα Ράπτη: Πώς θα περάσει τις γιορτινές μέρες;

Έλενα Ράπτη

Δείτε το σπίτι της Έλενας Ράπτη!

«Έχω θυσιάσει τα σαββατοκύριακα μου, έχω θυσιάσει τις εκδρομές μου, έχω θυσιάσει τους φίλους μου και τις παρέες μου. Οι περισσότεροι φίλοι μου πια έχουν τις οικογένειες τους, τα παιδιά τους, έχουν άλλο ωράριο. Άλλη καθημερινότητα. Ακόμα κι αν έχω τελειώσει μια μέρα νωρίτερα, δεν σημαίνει ότι είναι διαθέσιμοι και ότι μπορεί να πάω να τους συναντήσω» εκμυστηρεύεται η Έλενα Ράπτη στην Νάνσυ Παραδεισανού την οποία υποδέχτηκε στο σπίτι της.

[dfp_ads id=236982]

Η Έλενα Ράπτη δήλωσε πως:«Ποτέ δεν μπορείς να τα έχεις όλα και δεν μπορείς να είσαι καλός σε όλα. Νιώθω ότι ναι, έμεινα πίσω σε αυτά, αλλά πήγα πολύ μπροστά σε άλλα, και εν τέλει κανείς δεν με ανάγκασε να κάνω αυτό που κάνω» όταν ρωτήθηκε από τη δημοσιογράφο, αν νιώθει πως έχει μείνει πίσω σε αυτό το κομμάτι και αποκαλύπτει πως τις γιορτινές μέρες θα τις περάσει με συγγενείς και φίλους:

«Τις γιορτινές μέρες των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς θα ξεκλέψω χρόνο για την οικογένεια μου. Θέλω να βρεθώ στο οικογενειακό τραπέζι. Θέλω να βρεθώ με συγγενείς, με φίλους.»