Έναν διάλογο γεμάτο υπονοούμενα είχαν το πρωί της Τετάρτης (29/10) η Έλενα Πολυκάρπου και η Κατερίνα Καινούργιου. Οι δύο συνεργάτιδες, με αφορμή ένα σχετικό κουίζ που σχολιαζόταν εκείνη τη στιγμή στο πάνελ της εκπομπής, αναφέρθηκαν και στον επικείμενο γάμο της παρουσιάστριας, με τη δημοσιογράφο να ρίχνει… άδεια για να “πιάσει γεμάτα”.
«Μπορεί να είναι κάτι πιο λιτό ή κάτι πιο υπερβολικό, δεν ξέρεις. Ξέρεις πόσους γάμους και βαφτίσια γνωρίζω εγώ ότι γίνονται στην Πάρο; Η Εριέττα Λάτση δεν βάφτισε το καλοκαίρι και δεν το έμαθε κανείς; Είχαν 10 άτομα. Ξέρεις πόσα ωραία μέρη και οικονομικά υπάρχουν στην Πάρο;», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
«Κατερίνα, προετοιμάζεσαι να μας πεις κάτι και για σένα;», τη ρώτησε η Έλενα Πολυκάρπου με νόημα.
«Εγώ όχι στην Πάρο, άλλα πράγματα. Θα το δούμε αυτό, μην αγχώνεσαι, θα τα κάνω τα κουμάντα μου», απάντησε στο ίδιο ύφος η οικοδέσποινα της εκπομπής, προχωρώντας στο επόμενο θέμα της σκαλέτας.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ