Έλενα Πολυχρονοπούλου για την περιπέτεια με τα ναρκωτικά: «Τα έχω αφήσει όλα πίσω μου»

Έλενα Πολυχρονοπούλου

"Μπήκα εντελώς αδιάβαστη. Υπήρξε η ίντριγκα από την παραγωγή και "πετσόκομμα" στο μοντάζ", δηλώνει η Έλενα Πολυχρονοπούλου για τη συμμετοχή της στο Power of Love.

Η Έλενα Πολυχρονοπούλου, μετά την αθώωσή της στην υπόθεση των ναρκωτικών στην οποία προσπάθησαν να την εμπλέξουν, μιλά στην κάμερα του Super Κατερίνα και τη Μένια Κούκου. Η πρώην παίκτρια του Power of Love αναφέρεται στα νέα της επαγγελματικά βήματα και τη γεύση που της άφησε η συμμετοχή της στο reality του ΣΚΑΪ.

«Τα έχω αφήσει όλα αυτά πίσω μου, όμως επανήλθα δυναμικά. Στον ερωτικό τομέα δεν έχει γίνει κάποιο νέο ξεκίνημα, ίσως δεν είμαι ακόμα έτοιμη να επενδύσω σε κάποιον άνθρωπο. Θα εμπιστευτώ αρκετά δύσκολα και στο φιλικό επίπεδο, θα είμαι πιο εγκρατής», δηλώνει η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

«Παρακολουθώ έναν πολύ καλό ψυχολόγο, που με βοηθάει να οριοθετήσω όλες μου τις σχέσεις. Καλή η αγάπη αλλά θέλει όρια», παραδέχεται αμέσως μετά.

«Έχω κάνει σπουδές δημοσιογραφίας και υποκριτικής, ξεκίνησα από τα «Διλήμματα» στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Θα με ενδιέφερε να δοθεί μία ευκαιρία σε νέα πρόσωπα με μικρότερη εμπειρία, έχει υπάρξει κορεσμός», αναφέρει στη συνέχεια η Έλενα Πολυχρονοπούλου.

Τι θυμάται από τη συμμετοχή της στο Power of Love;

«Μπήκα εντελώς αδιάβαστη σε ένα ριάλιτι που οι περισσότεροι που μπαίνουν ξέρουν τι έχουν να αντιμετωπίσουν. Μπήκα για την εμπειρία αλλά από πίσω υπήρξαν άλλα πράγματα που με… έφαγαν στη στροφή.

Υπήρξε η ίντριγκα από την παραγωγή και «πετσόκομμα» στο μοντάζ, που παρουσιάζουν ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που είσαι. Θα πήγαινα βέβαια σε ένα All Star Power of Love», απαντά η Έλενα Πολυχρονοπούλου.