Έλενα Πιερίδου: «Για κάποιο λόγο δεν είμαστε πια μαζί με τον Γιώργο Αμούτζα»

Έλενα Πιερίδου

"Δεν υπάρχει λόγο να μην μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί" ομολογεί η Έλενα Πιερίδου.

Την Έλενα Πιερίδου φιλοξένησε η Μαρία Μπακοδήμου, το απόγευμα του Σαββάτου, στο πλατό της εκπομπής «Γεια σου» στον ΣΚΑΪ με αφορμή τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο νέο σίριαλ «Γλυκάνισος». Μέσα σε όλα, μάλιστα, η εντυπωσιακή ηθοποιός κλήθηκε να μιλήσει για την σχέση με τον συνάδελφο της, Γιώργο Αμούτζα αλλά και τον χωρισμό τους.

Ειδικότερα, η Έλενα Πιερίδου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου φάνηκε λίγο σκληρό που εισέβαλλε η δημοσιότητα στην προσωπική μου ζωή. Δεν είναι ότι προσπαθούσα κιόλας να το δείξω όλο αυτό, απλά έγινε. Τυχαίνει δηλαδή να είμαστε σε αυτό τον χώρο».

«Πιστεύω ότι αν υπάρχουν γερές βάσεις και γερά θεμέλια σε μια σχέση, όμως, η δημοσιότητα δεν είναι αρκετά σοβαρό για να δημιουργήσει ουσιαστικό πρόβλημα».

«Ισχύει ότι έχουμε πολύ καλή σχέση μετά τον χωρισμό. Είμαστε πολύ καλά. Περάσαμε σχεδόν δυο χρόνια μαζί οπότε μας δένουν πολλά πράγματα και είμαστε δυο ενήλικες. Δηλαδή για κάποιο λόγο δεν είμαστε πια μαζί, όποιος λόγος κι αν είναι αυτός. Δεν υπάρχει λόγο να μην μιλάμε, δεν είμαστε εχθροί» συμπλήρωσε η Έλενα Πιερίδου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Μαρίας Μπακοδήμου στον ΣΚΑΪ.