Έλενα Παπαβασιλείου: Όσα είπε στην πρεμιέρα της νέας της εκπομπής

Έλενα Παπαβασιλείου

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στην τηλεόραση έπειτα από 8 χρόνια αποχής.

Την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από 8 χρόνια απουσίας έκανε το βράδυ της Τετάρτης (20/12) η Έλενα Παπαβασιλείου. Η γνωστή παρουσιάστρια καλησπέρισε τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του Action24, καλωσορίζοντάς τους στη νέα της εκπομπή με τίτλο «EQ».

«Καλώς ήρθατε στην εκπομπή EQ. Πρώτα απ’ όλα, θέλω να ευχαριστήσω εσάς που μας παρακολουθείτε αλλά και όλους τους ανθρώπους που έχουν δουλέψει για αυτή την εκπομπή, τόσο από την παραγωγή όσο και του καναλιού», είπε στο νέο της ξεκίνημα η Έλενα Παπαβασιλείου.

«Στην εκπομπή EQ θα φιλοξενούμε προσωπικότητες, οι οποίες με τον τρόπο τους επηρεάζουν την κοινωνία μας. Ο αποψινός μας καλεσμένος είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα μας κάνει ποδαρικό.

Είναι νέος, είναι μορφωμένος, είναι γεμάτος με διάθεση για έργο και προσφορά. Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια υποδεχόμενη τον πρώτο της καλεσμένο.

Σημειώνεται πως η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση για την Έλενα Παπαβασιλείου ήταν στην εκπομπή «Γυναίκες» στο EpsilonTV, παρέα με τη Νόνη Δούνια, τη Δέσποινα Καμπούρη και τη Σοφία Βογιατζάκη, η οποία προβλήθηκε το διάστημα Μάρτιος-Ιούλιος του 2015.