Έλενα Παπαβασιλείου: Αποκάλυψε τον πρώτο καλεσμένο της νέας της εκπομπής

Έλενα Παπαβασιλείου

"Θα είναι μια εκπομπή συνεντεύξεων που θα καταλαβαίνουμε τον καλεσμένο μας σαν προσωπικότητα αλλά και για το έργο του", ανέφερε η παρουσιάστρια για το "EQ".

Για την τηλεοπτική της επιστροφή μέσα από τη συχνότητα του Action24 μίλησε η Έλενα Παπαβασιλείου. Η γνωστή παρουσιάστρια φιλοξενήθηκε στην πρωινή εκπομπή του σταθμού με τίτλο «Action Τώρα», αποκαλύπτοντας το περιεχόμενο του νέου της τηλεοπτικού project αλλά και τον πρώτο καλεσμένο που θα υποδεχθεί.

«Η νέα μου εκπομπή λέγεται «EQ», που σημαίνει συναισθηματική νοημοσύνη. Η συναισθηματική νοημοσύνη είναι να καταλαβαίνουμε τα συναισθήματα μας, να τα κατανοούμε και να μας νοιάζουν τα συναισθήματα των άλλων», ανέφερε η Έλενα Παπαβασιλείου.

«Η ταχύτητα μας κάνει να χάνουμε λίγο τον εαυτό μας, δεν συνειδητοποιούμε τι κάνουμε στην καθημερινότητα μας. Έτσι γινόμαστε λίγο ρομπότ μέσα από τα προβλήματα μας και αδιαφορούμε για τους άλλους, ζούμε μηχανικά», σχολιάζει η παρουσιάστρια.

«Πλέον μας φαίνονται κάποιες εικόνες φυσιολογικές που δεν θα έπρεπε, ακόμα και από τις ειδήσεις μπορεί να επηρεαστούμε. Η εκπομπή αυτή θα είναι μια εκπομπή συνεντεύξεων που θα καταλαβαίνουμε τον καλεσμένο μας σαν προσωπικότητα αλλά και για το έργο του», σημειώνει η Έλενα Παπαβασιλείου για το νέο της βήμα στο Action24.

«Με ενδιαφέρει πολύ η φύση, θέλω πολύ να καταλάβω τον άνθρωπο. Βέβαια ποτέ δεν θα τον καταλάβεις εκατό τις εκατό, κάθε φορά που απαντάς, θα γεννηθούν αλλά δέκα ερωτήματα. Ο πρώτος καλεσμένος της εκπομπής μου είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας», αποκάλυψε στο κλείσιμο της συνέντευξης η Έλενα Παπαβασιλείου.