Έλενα Παπαρίζου – Τάμτα: Στις 14 Ιουλίου στο Γήπεδο του Μακεδονικού στη Θεσσαλονίκη

Έλενα Παπαρίζου

Η πιο λαμπερή pop πρόταση διασκέδασης για το καλοκαίρι του 2021 είναι γεγονός!

Η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα ανεβαίνουν μαζί στην σκηνή και υπόσχονται μοναδικά μουσικά ταξίδια σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Πρώτος σταθμός της καλοκαιρινής του περιοδείας είναι η πόλη της Θεσσαλονίκης και το γήπεδο του Μακεδονικού την Τετάρτη 14 Ιουλίου στις 21:00μ.μ.

H Τάμτα και η Έλενα Παπαρίζου μετά την live τηλεοπτική εμφάνιση που δημιούργησε αίσθηση στην σκηνή του “The Voice” βρίσκονται ξανά μαζί για την πιο ανατρεπτική pop συναυλιακή πρόταση του καλοκαιριού.

Η Νο1 της Ευρώπης Έλενα Παπαρίζου με το σερί επιτυχιών, τις πρωτιές στο airplay chart των ραδιοφώνων, δυναμική, αυθεντική και με μοναδική σκηνική παρουσία καταφέρνει πάντα να κερδίζει το κοινό. Έχοντας στο ενεργητικό της όλες τις αγαπημένες διαχρονικές τις επιτυχίες αλλά και τις πιο πρόσφατες όπως «Αν με δεις να κλαίω», «Σε ξένο σώμα» και «Άσκοπα ξενύχτια» έχει ετοιμάσει ένα πρόγραμμα διασκεδαστικό και άκρως επικοινωνιακό που δεν λείπει το συναίσθημα.

Η Τάμτα, το απόλυτο fashion icon της ελληνικής pop σκηνής με το ευρηματικό στυλ και τις μοναδικές ερμηνευτικές ικανότητες ξέρει να τραβάει τα βλέμματα πάνω της. Η εκρηκτική Τάμτα στην 15ετή της πορεία συνεχίζει να παρουσιάζει το «διαφορετικό» στην pop μουσική σκηνή με ιδιαίτερα μεγάλη απήχηση. Κατέχει τον τίτλο ενός από τους πιο δημοφιλής καλλιτέχνη στο Spotify και το τραγούδι «Senorita» αποτέλεσε ένα από τα πιο εμπορικά τραγούδια για το 2019. Το «Σ ’αγαπώ» σκαρφάλωσε στις πρώτες θέσεις του πανελλήνιου airplay chart, ενώ το “Δεν είσαι εδώ” έγινε viral μετά την προβολή του από το GNTM, κάνοντας όλη την Ελλάδα να το σιγοτραγουδά.

Μετά από ένα καλοκαίρι με περιορισμένη διασκέδαση, η Έλενα Παπαρίζου και η Τάμτα, οι δυο «ντίβες» της Ελληνικής  pop σκηνής ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια εκρηκτική σύμπραξη που θα αφήσει εποχή.