Έλενα Παπαρίζου: «Όλοι οι Έλληνες της Ευρώπης είμαστε μαζί σου Stefania!»

Έλενα Παπαρίζου

Λίγο πριν την Eurovision 2021, η Έλενα Παπαρίζου συνάντησε την Stefania.

Το μεσημέρι της Πέμπτης η Stefania, η εκπρόσωπος της Ελλάδας για την Eurovision 2021 συνάντησε την Έλενα Παπαρίζου. Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα θερμό. Η Έλενα Παπαρίζου τρέφει ιδιαίτερη αγάπη και εκτίμηση για τα νέα ταλέντα αλλά και η αγάπη της Stefania προς την Έλενα Παπαρίζου είναι ιδιαίτερα μεγάλη αφού πολύ συχνά την αναφέρει σε συνεντεύξεις της!

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο στούντιο του Δημήτρη Κοντόπουλου ,σύνθετη του «Last Dance» του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στην Eurovision στο Ρότερνταμ και συνεργάτη της Έλενας Παπαρίζου!

“Είσαι ένα φωτεινό και  πολύ πολύ τυχερό πλάσμα! Όλοι οι Έλληνες της Ευρώπης είμαστε μαζί σου Stefania!”

Η Έλενα Παπαρίζου «αγκάλιασε» την Stefania και της είπε ότι ταυτίζεται σε πολλά σημεία αφού και ίδια όντας  μια Ελληνίδα της ομογένειας σχεδόν στην ηλικία της Stefania εκπροσώπησε την Ελλάδα στην Eurovision για πρώτη φορά! Η Stefania εντυπωσίασε την Έλενα Παπαρίζου με τις φωνητικές της ικανότητες. Η Έλενα Παπαρίζου ρώτησε αρκετές λεπτομέρειες για την ελληνική συμμετοχή, ενώ έκλεισε λέγοντας:

Η αντίστροφη μέτρηση προς την Eurovision καλά κρατεί! Τα πρώτα μηνύματα και αντιδράσεις λίγο μετά την κυκλοφορία του ελληνικού τραγουδιού είναι πάρα πολύ θετικά με το “Last Dance” να μετράει σχεδόν 650.000 προβολές στο YouTube μόνο σε μερικές μέρες. Παράλληλα, το τραγούδι  σκαρφάλωσε στα iTunes charts 15 χώρων στην Ευρώπη μεταξύ άλλων της Ισπανίας, Σουηδίας, Νορβηγίας, Φιλανδίας Ολλανδίας, Αγγλίας.

Σύσσωμη η ομάδα δουλεύει πυρετωδώς για την σκηνική παρουσία του τραγουδιού και η μεγάλη πρόκληση για τη Stefania και την ομάδα της η οποία φιλοδοξούν ότι θα ανατρέψει τα στοιχήματα που μέχρι στιγμής την έχουν σε στην 14 θέση με ανοδική πορεία.

Ο κύριος λόγος για αυτή την χαμηλότερη των προσδοκιών θέση είναι οτι τα γραφεία στοιχημάτων λαμβάνουν υπόψιν τους τις θέσεις που έχει καταταγεί η εκάστοτε χώρα τα τελευταία χρόνια με την Ελλάδα να κατατάσσεται στην 21η θέση το 2019 και να μην προκρίνεται στον τελικό το 2018!

Την ίδια στιγμή τα μεγαλύτερα Ολλανδικά μέσα μιλούν με ενθουσιασμό για την Stefania την Ελληνίδα που έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Ολλανδία και εκπροσωπεί την Ελλάδα, ενώ ειδήμονες του διαγωνισμού μιλούν για την πιο υποσχόμενη ελληνική συμμετοχή των τελευταίων χρόνων. Λέτε η mrs “Number One” να αποδειχθεί γούρι για την Stefania και την ελληνική συμμετοχή;