Έλενα Παπαρίζου: «Κοντεύω τα 40… αυτή είναι η δική μου άποψη»

Έλενα Παπαρίζου

"Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα συμφωνήσουν καθόλου. Μπορεί να με βρίζουν πίσω από την πλάτη μου ή μπορεί και κατάμουτρα αλλά θα το δεχτώ." τόνισε η Έλενα Παπαρίζου.

Στον Άρη Καβατζίκη και στο Πάμε Δανάη παραχώρησε συνέντευξη η Έλενα Παπαρίζου με αφορμή και την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού «Ξένο Σώμα». Η ίδια μίλησε για το μήνυμα του τραγουδιού της περί της διαφορετικότητας αλλά και για το πως βίωσε την καραντίνα.

«Μας ήρθε η ιδέα για τη διαφορετικότητα. Μέσα από το βίντεο περνάμε άλλο μήνυμα. Κοντεύω τα 40 και κάπως καλύτερα την ξέρω την ζωή και τολμάω να σταθώ με πολλή δύναμη στα πόδια μου και να πω ότι αυτή είναι η δική μου άποψη. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν θα συμφωνήσουν καθόλου. Μπορεί να με βρίζουν πίσω από την πλάτη μου ή μπορεί και κατάμουτρα αλλά θα το δεχτώ. Εγώ έχω πει αυτό που νιώθω.»

Για την περίοδο της καραντίνας είπε: «Η καραντίνα ήταν και καλή και άσχημη. Τα καλά ήταν ότι χάρηκα που βρήκαμε περισσότερο χρόνο να είμαστε μαζί με τον Αντρέα. Βγαίναμε κάθε μέρα έξω για περπάτημα, στρώναμε το τραπέζι πρωί, μεσημέρι, βράδυ. Άρα, είχα περισσότερο χρόνο μαζί του. Βέβαια ψυχολογικά όλη αυτή η κλεισούρα, όμως, δεν με έκανε να είμαι πολύ καλά. Για εμένα σαν Έλενα. Εγώ και ο Ανδρέας ήμασταν σπίτι κι έχουμε εντελώς διαφορετική οπτική για το πώς περάσαμε. Αν ρωτήσεις τον Αντρέα θα σου πει ότι πέρασε τέλεια στην καραντίνα. Δούλευε από το σπίτι. Αφού κάναμε όλες τις δουλειές, εμένα μου έλειπε πολύ η δουλειά μου, με κούρασε πάρα πολύ, έπαθα κάτι πονοκεφάλους, είχα ψυχοσωματικά. Μπήκα σε μια ελαφριάς μορφής κατάθλιψη. Δηλαδή όταν ήρθε η μέρα κι άνοιξαν ξανά ήταν τύπου ότι ήθελα να βγω να ουρλιάζω».