Έλενα Παπαρίζου: «Δίνω πολλές ευκαιρίες στους ανθρώπους»

Έλενα Παπαρίζου

"Μου έχει συμβεί στη ζωή μου να κάνω εγώ το ίδιο λάθος και να μην το καταλαβαίνω", παραδέχεται η Έλενα Παπαρίζου.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η Έλενα Παπαρίζου. Η δημοφιλής τραγουδίστρια «εισέβαλε» στο Καλό Μεσημεράκι και μίλησε για τη συμμετοχή της στον 7ο κύκλο του The Voice αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις.

«Πιο μικρή που ήμουν έλεγα ότι περιμένω ο άλλος να ξέρει πού είναι τα όριά μου. Αλλά μία, δύο το λες… τρεις, τέσσερις το ξαναλές. Πάντα δίνω πολλές ευκαιρίες στους ανθρώπους», ανέφερε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.

«Υπάρχουν κάποιες στιγμές που είμαστε πιο επιφυλακτικοί, άλλες που είμαστε πιο προσεκτικοί, άλλες που θέλουμε να σπάσουμε τα όρια και άλλες που βγαίνουμε από τα νερά μας», πρόσθεσε αμέσως μετά, ενώ παραδέχεται ότι αυτό που μπορεί να τη βγάλει εκτός εαυτού είναι να βλέπει επανειλημμένα την ίδια συμπεριφορά από έναν άνθρωπο.

«Μου έχει συμβεί στη ζωή μου να κάνω εγώ το ίδιο λάθος και να μην το καταλαβαίνω. Αν βγεις έξω από τα νερά σου, αυτό μπορεί να με ταρακουνήσει και να πω ώπα. Πρέπει να είναι διακριτά τα όρια. Εγώ πιστεύω ότι με την αλήθεια και με την ειλικρίνεια κρατάνε οι σχέσεις», παραδέχεται η Έλενα Παπαρίζου.