Έλενα Παπαρίζου: Αποκάλυψε για πρώτη φορά τι της έχει ζητήσει ο σύζυγός της!

Έλενα Παπαρίζου

Όλα όσα είπε για τη γνωριμία τους, τη σχέση τους και την πρόταση γάμου!

Η Έλενα Παπαρίζου έκανε ποδαρικό για τη φετινή σεζόν στο Dot και μίλησε για όλα στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλου. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στον σύζυγό της και μας αποκάλυψε τι της έχει ζητήσει ο ίδιος, σχετικά με την δημοσιότητα.

«Δεν είναι ότι δεν θέλω να μιλάω για τον Αντρέα δημόσια, αυτός δεν θέλει. Μου είπε ότι “εγώ δεν θέλω να ανακατευτώ σε όλο αυτό το δημόσιο που έχεις εσύ, γιατί αυτό ήταν δική σου επιλογή. Εγώ επιλέγω εσένα σαν Έλενα, αλλά θέλω το σπίτι μας…”. Η αλήθεια είναι ότι κάθε σπίτι σε ένα ζευγάρι είναι ο ναός του, είναι ιερό. Ο Ανδρέας ήταν συμμαθητής του άντρα της κολλητής μου κι έτσι γνωριστήκαμε σε φιλικό σπίτι», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Παπαρίζου.

Όσον αφορά την πρόταση γάμου, η Έλενα είπε: «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ στη ζωή μου το γάμο. Την πρόταση γάμου δεν την περίμενα. Πρώτα μου έκανε την πρόταση γάμου και μετά ήρθε το δαχτυλίδι. Συγκινήθηκα πάρα πολύ στην αρχή κι έλεγα “Θεέ μου, τι ωραία που νιώθω. Αυτό θέλω να νιώθω στη ζωή μου”. Εννοείται ότι έκλαψα. Οι δυο μας ήμασταν στο σπιτάκι μας. Πρώτα πήρα τηλέφωνο τη μαμά μου…».

Δείτε όλα όσα είπε η Έλενα Παπαρίζου…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!