Έλενα Μπουζαλά: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την μάχη της με τον καρκίνο

Έλενα Μπουζαλά

"Ύστερα από το πρώτο σοκ που το πέρασα πολύ γρήγορα, πέρασα σε μια ρουτίνα του τι πρέπει να κάνω. Έκανα το χειρουργείο, μετά είναι η αποκατάσταση και μετά 2-3 πράγματα που πρέπει να κάνεις με εξετάσεις." ανέφερε η Έλενα Μπουζαλά

Στον καναπέ του φλΕΡΤ με τη Νάντια Κοντογιώργη κάθισε η Έλενα Μπουζαλά. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε και για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο τα τελευταία χρόνια δίνοντας το δικό της μήνυμα. Η ίδια διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού λίγο μετά την παρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision το 2017.

Η ίδια ανέφερε: «Δεν μπορώ να κρίνω την συμπεριφορά αλλωνών και δεν αφορά μόνο τις γυναίκες. Πρέπει να λέμε στους άντρες ότι πρέπει να στέκονται δίπλα τους κι ότι πρέπει να το περάσουν μαζί της, να το μοιραστείς. Ύστερα από το πρώτο σοκ που το πέρασα πολύ γρήγορα, πέρασα σε μια ρουτίνα του τι πρέπει να κάνω. Έκανα το χειρουργείο, μετά είναι η αποκατάσταση και μετά 2-3 πράγματα που πρέπει να κάνεις με εξετάσεις.

«Τότε ήμουν στην εκπομπή με τον Τάκη Σαράντη Πάμε Αλλιώς, ένα μαγκαζίνο. Στις δέκα μέρες ξεκίνησα δουλειά. Ξεκίνησα και λίγο γυμναστήριο γιατί μετά το χειρουργείο πρέπει και να γυμναστείς. Δεν είναι ότι δεν στενοχωρήθηκα και είπα τι ωραία. Μπήκα σε μια ρουτίνα και μια σειρά κι έχουν περάσει τώρα παραπάνω από 3,5 χρόνια. »

«Πάντα εκτιμούσα από τα πιο απλά πράγματα μέχρι και τα πιο σημαντικά. Ίσως τώρα τα εκτιμώ λίγο περισσότερο. Ο σύζυγός μου μού στάθηκε πάρα πολύ. Το μότο του ήταν τι έχουμε να κάνουμε και θα το κάνουμε, ήταν πρακτικός. Δεν το κάναμε πολύ θέμα πω τι πάθαμε. Θέλαμε να περάσουμε στον γιο μας το μήνυμα όταν έχουμε κάτι πάμε στον γιατρό και ακολουθούμε την φαρμακευτική αγωγή» πρόσθεσε η Έλενα Μπουζαλά.